Print this page

8 διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε την παιδική πισίνα

Οι περισσότεροι έχουμε από μία πλαστική, φουσκωτή πισίνα που χρησιμοποιούμε για να πλατσουρίζουν τα παιδιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι να την αξιοποιήσουμε για τη διασκέδασή τους!

Γεμίστε τη με πλαστικά μπαλάκια (θα βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών) για να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε κανονικό... παιδότοπο!

 pool7

Τοποθετήστε την πισίνα με τα μπαλάκια σε ένα μέρος όπου το παιδί δεν μπορεί να γλιστρήσει (π.χ. πάνω σε γκαζόν, χώμα ή αντιολισθητικό πάτωμα) εξασφαλίζοντας παιχνίδι και δροσιά για πολλές ώρες.

 pool8

Βάλτε μέσα χώμα, χορτάρι, πετρούλες και εξοπλίστε τα παιδιά με τα απαραίτητα εργαλεία (φτυαράκια, ποτιστήρια κ.λπ.) για να... λερωθούν σε ελεγχόμενο χώρο!

 pool6

Φτιάξτε τις μεγαλύτερες σαπουνόφουσκες που υπάρχουν! Θα χρειαστείτε επιπλέον μια στεφάνη hoola-hoop και ένα διάλυμα που θα φτιάξετε από 10 λίτρα νερό και 2 λίτρα υγρό απορρυπαντικό πιάτων. 

pool5

Πάρτε τη μαζί σας στην παραλία για να μπορούν τα παιδιά να βρίσκονται σε ενα δροσερό περιβάλλον όταν παίζουν στην άμμο και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα απομακρυνθούν από κοντά σας ή από τη σκιά. 

pool4

Γεμίστε τη με παγάκια για να διατηρήσετε φρέσκα και δροσερά τα φαγητά και τα ποτά σας στο πικ-νικ ή το μπάρμπεκιου.

poll2

Βάλτε μέσα όσα περισσότερα μικρά μπαλονάκια γεμάτα με νερό μπορείτε για να εξασφαλίσετε το πιο απολαυστικό μπουγέλο στο πάρτι των παιδιών σας. 

kiddie pool hacks 7

Αξιοποιήστε τη για να συμαζεύετε όλα τα μικρά παιχνιδάκια που έχουν σκορπίσει τα παιδιά στο σαλόνι ή τον κήπο ή βάλτε μέσα τα παιχνιδάκια του μωρού για να τη χρησιμοποιήσετε αντί για πάρκο. 

ae9253b5cf2f6be47661011a96bd4f71