Print this page

5 λόγοι που το Novalifε είναι το αγαπημένο μου κανάλι

Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κάπου διάβαζα ότι εάν υπολογίσει κανείς πόσες δουλειές κάνει μια μαμά κάθε μέρα θα τις έβγαζε πάνω από 50, ενώ εάν για καθεμία από αυτές πληρωνόταν όσο ο αντίστοιχος επαγγελματίας (οδηγός, καθαριστής, νοσοκόμος, δάσκαλος κ.λπ.) τα εισοδήματά της θα ήταν γύρω στις 120.000 ευρώ το χρόνο! Άντε μέσα σε όλα αυτά να βρει και χρόνο για τον εαυτό της! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στο δικό μου καθημερινό πρόγραμμα, αφού επιστρέψω από το γραφείο, φροντίσω δύο παιδιά, τελειώσω με τις δουλειές μου και προγραμματίσω όλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρω εις πέρας την επόμενη μέρα, ο μόνος χρόνος που θεωρώ αποκλειστικά «δικός μου» είναι αυτός που, αφού πέσουν τα παιδιά για ύπνο, μπορώ να χαλαρώσω στον καναπέ με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα και να κάνω ζάπινγκ στην τηλεόραση. Ή μάλλον όχι... εδώ και πολλούς μήνες δεν κάνω καν ζάπινγκ! Απλά, επιλέγω το Novalifε από τα κανάλια του Nova3play Family  και απολαμβάνω τη δική μου ώρα! Να γιατί θεωρώ αυτό το κανάλι την αγαπημένη μου μικρή καθημερινή απόλαυση:

Έχει κάθε μέρα ταινίες! Ως μαμά που λατρεύει τον κινηματογράφο αλλά πλέον δεν μπορεί να βγει από το σπίτι το βράδυ, αυτό είναι ό,τι πιο κοντά στο παλιό, αγαπημένο «ραντεβού για σινεμά» που δίναμε με τον αγαπημένο μου πριν γίνουμε γονείς! Από ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής και πρόσφατες επιτυχίες μέχρι κλασικές ταινίες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει μία που θέλω οπωσδήποτε να δω. Και το καλύτερο; Χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Το «ραντεβού» μας είναι σταθερό, κάθε βράδυ στις 9, για το σινεμά της μαμάς! Το μόνο που λείπει είναι το ποπ-κορν -αλλά σ' αυτό έχω πλέον γίνει εξπέρ!

Αποτέλεσμα εικόνας για movie gif

 

Το σόου της Έλεν. Δείτε το μία φορά και -να μου το θυμηθείτε- θα κολλήσετε! Οι πιο διάσημοι καλεσμένοι, από τον πλανητάρχη μέχρι βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς κάθονται απέναντι στην Ellen DeGeneres και μιλάνε σαν να βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους! Δεν είναι να απορεί κανείς που είναι το πιο επιτυχημένο σόου της αμερικάνικης τηλεόρασης! Δείτε το Δευτέρα έως Παρασκευή, μετά την ταινία των 21:00.Αποτέλεσμα εικόνας για ellen degeneres show gif

 

Οι ξένες σειρές. Η αλήθεια είναι ότι αν και υπάρχουν πολλές σειρές που μου φαίνονται ενδιαφέρουσες, δεν έχω πάντα το χρόνο να τις παρακολουθήσω συστηματικά! Ωστόσο, την αμαρτία μου θα την πω... Αυτή την εποχή, υπάρχει μία που προσπαθώ να μη χάνω με τίποτα! Ε, ναι, ομολογώ... έχω πάθει ένα απίστευτο νοσταλγικό throwback με το Hart to Hart, τη σειρά με τους Robert Wagner και Stephanie Powers που έβλεπα και στην εφηβεία μου!gty robert wagner stefanie powers hart to hart thg 131016 16x9 608

 

Το σόου Lifetime. Μια εκπομπή πραγματικά δροσερή και διασκεδαστική, με καλεσμένους, παιχνίδια, προτάσεις, δώρα και πολύ χιούμορ. Η Κατερίνα και ο Δημήτρης πάντα μου φτιάχνουν τη διάθεση!

ImageHandler 1

 

Τα εποχιακά αφιερώματα. Το novaifε είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να κάνεις το σπίτι να πλημμυρίσει με εορταστική ατμόσφαιρα. Τώρα, ενόψει Χριστουγέννων για παράδειγμα, θα προβάλει αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια! Ήδη φαντάζομαι τα βραδάκια, όταν θα κλείσουν τα σχολεία, να καθόμαστε όλοι μαζί και να τις βλέπουμε! 

Αποτέλεσμα εικόνας για christmas gif