Print this page

Εκδόσεις iWrite: παιδικά βιβλία επαυξημένης πραγματικότητας

Στο βιβλίο «O μικρός Άγγελος και ο σχολικός εκφοβισμός» από τις εκδόσεις iWrite ζωντανεύει με αυτή την εφαρμογή το θέμα του bullying στα σχολεία

Ο μικρός Άγγελος, όπως κάθε μέρα, ξεκινάει για να πάει στο σχολείο του. Σήμερα, όμως, δύο νταήδες από μεγαλύτερη τάξη θα αρχίσουν να τον κοροϊδεύουν κι αυτό θα τον τρομάξει και θα του χαλάσει τη διάθεση για τις επόμενες ημέρες. Ο Άγγελος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να νικήσει τους φόβους του και να αντιμετωπίσει τους νταήδες για να σταματήσουν να ενοχλούν τον ίδιο, αλλά και άλλα παιδιά.
Αποφασίζει να παλέψει με τον φόβο του, ζητώντας, όμως, βοήθεια από τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Και όλοι μαζί, ως ομάδα, βρίσκουν τη λύση!
Στο τέλος νιώθει μεγάλη ικανοποίηση γιατί καταλαβαίνει πως ο καθένας βρίσκει μέσα του τη δύναμη να ξεπερνά όλα εκείνα που τον τρομάζουν…

sxoliko bullingcover1

Τι χρειάζεται για να μπει κάποιος στον μαγικό αυτό κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας; Ενα κινητό ή tablet, την βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά και την επίσκεψη στο Google Play ή το AppStore . Στη συνέχεια, αναζήτηση για iWrite Magical Books - Angelos, θα βρείτε την εφαρμογή/application και θα προχωρήσετε στην εγκατάστασή του. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους μικρούς αναγνώστες να δουν τους ήρωες να ζωντανεύουν και με την ένδειξη σκέψη μπορούν να ακούσουν τις βαθύτερες σκέψεις των ηρώων. 

s

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη σειρά παραμυθιών επαυξημένης πραγματικότητας από τις εκδόσεις iWrite 

 

Συγγραφέας
Ιωάννης Δασκαλάκης
Σχεδίαση - Επαυξημένη πραγματικότητα
Νικόλαος Κουμαρτζής
Σελίδες
32