Print this page

Χριστούγεννα στο σπίτι

Με μια υπέροχη συλλογή Living εμπνευσμένη από τα χρώματα του χειμώνα και τις διεθνείς τάσεις της μόδας η NEF-NEF Homeware, το καθιστικό μεταμορφώνεται στον πιο φιλόξενο και ζεστό χώρο του σπιτιού.   

Μικρές πινελιές μεταμορφώνουν το καθιστικό σε έναν ζεστό και άνετο χώρο, που θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή και θα μοιράζεστε με φίλους και αγαπημένους. Ριχτάρια που προσδίδουν κομψότητα στις αποχρώσεις της χειμωνιάτικης φύσης, διακοσμητικά μαξιλάρια σε prints και χρώματα που εκφράζουν τις διεθνείς τάσεις στο design, καλάθια και πουφ που προσφέρουν πρακτικότητα και ευελιξία, μαλακές κουβέρτες καναπέ για απόλυτη άνεση συνθέτουν μια φιλόξενη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα. Ανάψτε κεριά και επιλέξτε το άρωμα που ταιριάζει στη διάθεσή σας και...enjoy living!

 

In Xmas Spirit

Μια συλλογή που ξυπνά παιδικές αναμνήσεις. Εμπνέει να αφεθείς στη μαγεία των γιορτών. Να γεμίσεις το σπίτι με αστέρια, χιονονιφάδες, έλατα, και μυρωδιές από spicy ginger, να βάλεις μουσικές και να υποδεχτείς φίλους. Ή να απολαύσεις τη θαλπωρή της ατμόσφαιρας, τυλιγμένος σε μια ζεστή μαλακή κουβέρτα. Με την Christmas Collection της NEF-NEF Homeware θα αλλάξεις διάθεση!

 

Γνωρίστε τις συλλογές Living & Xmas της NEF-NEF Homeware στο www.nef-nef.gr