Print this page

Δωρεάν παιδικά ηχητικά βιβλία από την online βιβλιοθήκη των εκδόσεων Πατάκης

Οι εκδόσεις Πατάκης δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να επιλέξουν ανάμεσα στα 23 audio books από την online βιβλιοθήκη τους εντελώς δωρεάν και να απολαύσουν ιστορίες…με ήχο!

Στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα των ημερών «Μένουμε σπίτι», με τον δικό τους τρόπο, οι Εκδόσεις Πατάκης διαδίδουν «Μένουμε σπίτι και ακούμε ιστορίες»!

Οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν λοιπόν τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους στην ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη είναι διαλεγμένα ένα ένα, έτοιμα να διηγηθούν το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία και να μάς ταξιδέψουν σε κόσμους ξεχωριστούς – αυτή τη δύσκολη περίοδο που το έχουμε ανάγκη. 

Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της online βιβλιοθήκης τα διαβάζουν…φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς.

svg%3E

Επισκεφθείτε την σελίδα των εκδόσεων και με την βοήθεια του κέρσορά σας θα εντοπίσετε τα 23 ηχητικά βιβλία που κρύβονται στην βιβλιοθήκη.

 

Επισκεφθείτε λοιπόν την σελίδα www2.patakis.gr/25istories όπου εκεί θα βρείτε την βιβλιοθήκη των εκδόσεων. Ψάξτε ανάμεσα στα βιβλία και θα εντοπίσετε τα 23 βιβλία που κρύβονται σε αυτήν. Πατήστε πάνω, διαλέξτε το βιβλίο που θέλετε να…ακούσετε σήμερα και στην συνέχεια απολαύστε ελεύθερα!

Μια μικρή προσφορά από το αρχείο των Εκδόσεων Πατάκη, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα η αθωότητα και η ανεμελιά στην καθημερινότητά μας.

Διαβάστε στο monopoli.gr γιατί τα audio books, τα βιβλία με ήχο δηλαδή, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα παιδιά....