Print this page

2/4: Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: Live αναγνώσεις βιβλίων, από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες που μάς αναγκάζουν να παραμείνουμε στο σπίτι, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν – μέσω Instagram – live αναγνώσεις των βιβλίων τους, για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!

Στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), αλλά και ημέρα που γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, εκδότες, οι βιβλιοπώλες αλλά και οι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες τη γιορτάζουν με όμορφες και ευφάνταστες εκδηλώσεις φιλαναγνωσίας.

Στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες, ωστόσο, οι εκδόσεις Κλειδάριθμος παίρνουν την πρωτοβουλία να γιορτάσουν διαφορετικά την ημέρα, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια που γίνεται, γι’ αυτό και καλούν κάποιους φίλους για να διαβάσουν μαζί, ζωντανά μέσω Instagram, μερικά από τα βιβλία τους… για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!

Συντονιστείτε λοιπόν κάθε απόγευμα όλη την εβδομάδα στις 19.00, στο προφίλ των εκδόσεων στο Instagram, για να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αναγνωστική παρέα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα, το οποίο υπάρχει διαθέσιμο και στο blog των εκδόσεων, έχει ως εξής:

Δευτέρα 30 ΜαρτίουΗ Ελένη Μπετεινάκη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων διαβάζει το Όλες μου οι ρίγες, των Shaina Rudolph & Danielle Royer.

Τρίτη 31 ΜαρτίουΗ Νίκη Χάγια, ραδιοφωνική παραγωγός και wellness blogger, διαβάζει το Ο Μπαμπούλας, μια περιπέτεια του Κερασάκη Κοράκη και του Φουντουκάκη Σκιουράκη, των Bėnas Berantas &  Vilija Kvieskaitė.

Τετάρτη 1 ΑπριλίουΗ Τόνια Βάθη, φιλόλογος και blogger, διαβάζει το Κίκι και Ζακ, των Marie Kondo  & Salina Yoon.

Δείτε το πρόγραμμα της υπόλοιπης εβδομάδας στο monopoli.gr