Print this page

J. K. Rowling | Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ έγραψε νέο βιβλίο για παιδιά

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. 

Η συγγαρφέας J.K.Rowling, γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη σειρά βιβίων Χάρι Πότερ που γνώρισαν τεράστια επιτυχία και μεταφέρθηκαν και στον κινηματογράφο, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο για παιδιά, που έχει τίτλο "Το γουρουνάκι των Χριστουγέννων". 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 σε παγκόσμια ταυτόχρονη έκδοση, μεταφρασμένο σε παραπάνω από είκοσι γλώσσες. Σύμφωνα με τις εκδόσεις Ψυχογιός που θα εκδόσουν το βιλίο στην Ελλάδα, Το Γουργουνάκι των Χιστουγέννων είναι μια τρυφερή, συναρπαστική περιπέτεια με θέμα την αγάπη ενός αγοριού για το πιο πολύτιμο παιχνίδι του και για το τι είναι ικανό να κάνει προκειμένου να το ξαναβρεί. Πρόκειται για ένα αυτόνομο μυθιστόρημα που δε σχετίζεται με κανένα άλλο προηγούμενο έργο της J.K.Rowling, και είναι κατάλληλο για παιδιά 8+ χρόνων.

Πρόκειται για το πρώτο μυθιστόρημα για παιδιά που γράφει η συγγραφέας μετά τη σειρά βιβλίων με τον Χάρι Πότερ, τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια αντίτυπα, έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 80 γλώσσες και έχουν γυριστεί σε οχτώ κινηματογραφικές ταινίες. Προηγήθηκε το παραμύθι με τίτλο The Ickabog, που κυκλοφόρησε πέρσι στο Διαδίκτυο αρχικά δωρεάν για τα παιδιά που βρίσκονταν σε καραντίνα, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε με τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στον φιλανθρωπικό οργανισμό Volant, ο οποίος υποστηρίζει ευπαθείς ομάδες που επηρεάστηκαν από την πανδημία του Covid-19.

Τηνι εικονογράφηση του βιβλίου υπογράφει ο βραβευμένος εικονογράφος Τζιμ Φιλντ. .