Print this page

Οι πιο στιλάτες μαμάδες του Hollywood!

Οι μαμάδες, παρά τις αυξημένες τους υποχρεώσεις, δεν πρέπει ποτέ να χάνουν το στυλ τους, πράγμα που αποδεικνύουν περίτρανα οι πιο cute μανούλες της διεθνούς showbiz! Είτε είστε fan του boyish- αυστηρού στυλ της μαμάς Beckham, είτε αγαπάτε τις casual επιλογές της μαμάς Klum, είτε προτιμάτε το ρετρό look της μαμάς Stefani, ένα είναι σίγουρο: έχετε στυλ, ακόμη κι αν έχετε φουσκωμένη κοιλίτσα. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές εμφανίσεις δημοφιλών χολιγουντιανών μαμάδων και σας παρουσιάζουμε τα στυλ τους!

victoria beckhamVictoria Beckham: 2 πράγματα μας έρχονται στο μυαλό όταν συζητάμε για το στυλ της πρώην Spice Girl: μαύρο και ψηλοτάκουνα. Γενικά προσέχει πάντα το ντύσιμό της, ακόμη κι όταν πάει μία απλή βόλτα. Το απλό τζιν look δεν είναι ποτό απλό για τη Victoria. Έχει αλλάξει πολλές φορές το στυλ της και τα μαλλιά της (θυμηθείτε μαλλί πλατίνα και εξαιρετικά μίνι φούστες) αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει σταματήσει τους πειραματισμούς. Μάλιστα, δίνει σημασία κυρίως στις τσάντες και τα παπούτσια και αγαπάει ιδιαίτερα τα '50s και τα masculine outfits. Όπως και να ‘χει, σήμερα ξέρουμε: η Posh έχει βρει το προσωπικό της στυλ και είναι υπεύθυνη και για τις ενδυματολογικές επιλογές των 3 αγοριών και του συζύγου της- φυσικά. Θα μας άρεσε ίσως λίγο περισσότερο αν έσκαγε και κανένα γελάκι πού και πού!

heidi-klumHeidi Klum: 4 παιδιά 1 μάνα και μάλιστα υπέροχη. Aκούγεται ότι είναι και υπέροχη σαν άτομο. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η φρεσκάδα της. Στις μη επαγγελματικές της εμφανίσεις είναι απλή, girly και γλυκιά. Η ίδια έχει δηλώσει ότι το αγαπημένο της στυλ και εκείνο που έχει πάντα επιτυχία είναι ένα τζιν ή μαύρο παντελόνι, με ένα ξεχωριστό top και πολύ ψηλές γόβες. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα chic κοσμήματα και ο άντρας της Seal φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό, αφού της αγοράζει συχνά. Ίσως το μεγαλύτερο ατού της, είτε είναι στο κόκκινο χαλί είτε βόλτα στο πάρκο με τα παιδάκια της, είναι το χαμόγελό της!

kate-mossKate Moss: Τι θα συνέβαινε αν ήσασταν κόρες της glamorous Kate Moss; Εκτός του ότι θα ήσασταν ένα ξανθό πανέμορφο αγγελούδι όπως η Lila, θα είχατε πρόσβαση σε φορέματα Chanel, βελούδινα σάλι κατά προτίμηση Zana, σανδάλια YSL, πλουμιστά πανάκριβα σκουλαρίκια, κι αυτό μόνο για τις casual εμφανίσεις σας! Γενικά, η Κate θεωρείται το κακό κορίτσι της showbiz και το στυλ της ίσως σε ένα βαθμό υπηρετεί τον τίτλο αυτό: φοράει ό,τι της αρέσει, όχι ό,τι είναι στη μόδα. Αναμιγνύει υφάσματα, προτιμά τα vintage και αγαπάει τα γήινα χρώματα: λαδί, μπεζ, καφέ είναι τα αγαπημένα της. Τα αγαπημένα της παπούτσια για το καλοκαίρι είναι τα σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ, ενώ για το χειμώνα οι μπότες, κατά προτίμηση έξω από το τζιν της. Συχνά τηn έχουμε δει να φοράει φόρεμα πάνω από παντελόνι ή τζιν. Φουλάρια και vintage κοσμήματα είναι το καλύτερό της! Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι, ότι δεν διστάζει να σπάσει τους fashion rules!

gwen-stefaniGwen Stefani: No doubt ήταν ίσως η μεγαλύτερη της επιτυχία και no doubt είναι fashion icon! Αποσύρθηκε για κάποια χρόνια για να αφιερωθεί στο βλαστάρι της και επέστρεψε πιο sexy από ποτέ. Αν είστε μανούλες και θαυμάζετε το στυλ της Gwen, μπορείτε να το υιοθετήσετε με πολύ απλό τρόπο: Θυμηθείτε ότι πρέπει να ανανεώνεστε συνέχεια και μαζί με εσάς και το στυλ σας. Επικεντρωθείτε σε vintage επιλογές και σε ρετρό στυλ. To 40s στυλ φαίνεται ότι εμπνέει τη Gwen στις εμφανίσεις της και γενικά ό,τι και να φοράει είναι βγαλμένο από άλλη εποχή αλλά τέλεια προσαρμοσμένο στο σήμερα. Τα μαλλιά είναι σε χρώμα εξαιρετικά ανοιχτό και πολλές φορές το χτένισμά της παραπέμπει στα 40s. Φυσικά, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι το κόκκινο κραγιόν της. Λέγεται μάλιστα πως όταν δε θέλει να την αναγνωρίσουν, απλώς δε φοράει κόκκινο κραγιόν! Παρόλα αυτά, την έχουμε δει με το γιo της για μια απλή καθημερινή βόλτα, ντυμένη πολύ απλά: φόρμα, μπότα κι ένα ριχτό jacket.

clawdiaClaudia Schiffer: Όταν ήταν έγκυος είχε δηλώσει: "δεν είμαι τύπος γυναίκας που της αρέσει να φοράει στενά ρούχα όταν είναι έγκυος, αλλά δεν είμαι και τύπος που όταν είναι έγκυος φοράει γιαγιαδίστικα ρούχα. Φοράω ό,τι θα φόραγα αν δεν ήμουν έγκυος αλλά κάποια νούμερα μεγαλύτερο"! Αγαπάει το print και τα patterns αλλά πάντα σε ρετρό στυλ. Είναι εκλεκτική και ιδιαίτερα chic ενώ για τις πιο casual εμφανίσεις με τον γιο της, Casper, και την κόρη της, Clementine, επιλέγει τζιν, απλό πουλοβεράκι ή top και χρωματιστό φουλάρι!

jessica-albaJessica Alba: Έχει μία πανέμορφη κόρη που είναι τόσο στυλάτη όσο και η μαμά της. Η Jessica δεν αγαπάει τις υπερβολές. Οι κάμερες την έχουν «τσακώσει» με φόρμες, ριχτά ρούχα και πολύ απλό ντύσιμο στην καθημερινότητά της. Αγαπάει τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου κυρίως για να κρύβεται από τους φωτογράφους. Έχει αδυναμία στα τζιν και έχει κάνει αρκετές φορές εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τζιν. Όμως ο μεγάλος της «άσσος» είναι τα αξεσουάρ: κυρίως σε γήινες αποχρώσεις αλλά και μπλε. Οι τσάντες είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ, ιδιαίτερα αυτές που είναι ριχτές, σε στυλ boho. Όσο για τις πιο καλές της εμφανίσεις, επιλέγει φορέματα που αναδεικνύουν το μπούστο της κυρίως σε μακριά γραμμή.