Print this page

Εγώ Ο Απαισιότατος 2

Εγώ Ο Απαισιότατος 2Δεν καταφέρνει να φτάσει την ευρηματικότητα της πρώτης ταινίας αλλά παραμένει ένα πολύ διασκεδαστικό animation...

Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.
Σίγουρα έχει χαθεί το στοιχείο του αιφνιδιαμού που έκανε το πρώτο «Despicable Me» μια τόσο απολαυστικά ευχάριστη έκπληξη. Τώρα οι δημιουργοί της ταινίας βαδίζουν σε ασφαλείς δρόμους δίνοντας σε μεγαλύτερες δόσεις δοκιμασμένα στοιχεία της πρώτης ταινίας. Σαφώς και ο απαισότατος Γκρου είναι λιγότερο ενδιαφέρον ως καλός οικογενειάρχης και η ιστορία δεν είναι πάντα εμπνευσμένη, όμως και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση μικροί και μεγάλοι να μην το διασκεδάσουν. Το τρισδιάστατο animation είναι εξαιρετικά φτιαγμένο, το κωμικό τάιμινγκ σε ατάκες, δράση και οπτικά ευρήματα λειτουργεί και τα ξεκαρδιστικά minions (εν όψει και της επερχόμενης δικής τους ταινίας) έχουν περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε το γέλιο δεν λείπει.
Θοδωρής Τσιάτσικας

Δείτε που παίζεται