Print this page

Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα

Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη στο Θέατρο Κάτω από τη ΓέφυραΗ Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Κάτω από τη Γέφυρα, παρουσιάζει από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου την παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη», του Δημήτρη Ποταμίτη.
Πρόκειται για τέσσερις κωμωδίες του Αριστοφάνη (Ειρήνη, Αχαρνείς, Πλούτος και Όρνιθες) που διασκεύασε και ανέβασε το 1978, στο θέατρο Έρευνας, σε μια παράσταση «σταθμό» στην ιστορία του Παιδικού θεάτρου στη χώρα μας.
Η παράσταση ευελπιστεί να διασκεδάσει τους μικρούς (και όχι μόνο) θεατές και να τους ταξιδέψει σε κόσμους τέτοιους - σαν αυτούς που οραματίστηκε ο μεγάλος ποιητής - που η ειρήνη, η ελευθερία η δικαιοσύνη, η παιδεία και η δημοκρατία είναι κατακτήσεις και όχι ... ευχές.
Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης είναι του Γιάννη Ζουγανέλη και στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι η ίδια εκείνης της παράστασης του 1978, που θεωρείται πια «κλασική» στο χώρο της παιδικής δισκογραφίας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία : Νίκος Δαφνής
Σκηνικά – κοστούμια : Δέσποινα Βολίδη
Χορογραφία : Αρετή Μώκαλη
ΠΑΙΖΟΥΝ :
Κώστας Κλάδης, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Κώστας Τζαφέρης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Κιόσογλου και Δανάη Καλαχόρα
Τηλέφωνο: 210-4816200

Δείτε που παίζεται