Print this page
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 13:51

Εκπαιδευτικός περίπατος στο Δάσος Συγγρού για όλη την οικογένεια

Written by Mama Mia
Rate this item
(0 votes)
Εκπαιδευτικός περίπατος στο Δάσος Συγγρού για όλη την οικογένειαΤην εκπαιδευτική δράση με τίτλο: «Περίπατος στο Δάσος Συγγρού για όλη την οικογένεια – Ασκούμαστε, διασκεδάζουμε και ενημερωνόμαστε», πραγματοποιεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο Δήμος Αμαρουσίου στο Δάσος Συγγρού, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ/ΕΡΗΕ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπατο στο Δάσος Συγγρού, συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Δάσους, ομιλία της κλινικής διαιτολόγου-διατροφολόγου Μαρίας Κουφάκη Msc, RD και συζήτηση με τους γονείς και τα παιδιά. Στη συνέχεια τα παιδιά θα συμμετάσχουν στο ομαδικό επιδαπέδιο παιχνίδι Planetbook για το περιβάλλον & τον πλανήτη σε συνεργασία με την κοινωφελή οργάνωση Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Κ.Ε.Α.Ν).
Στο χώρο θα προσφέρονται δωρεάν νερό, χυμοί, φρούτα, ενώ θα κληρωθούν στους μαθητές επιτραπέζια παιχνίδια Planetbook. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες της πόλης με παιδιά μαθητές της Γ' τάξης του Δημοτικού και άνω.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2132038 294 & 2132038 345 ή μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Η είσοδος στη δράση είναι ελεύθερη.
Ώρα: 11.00
Σημείο εκκίνησης είναι το υπαίθριο πάρκινγκ επί της Λεωφ. Κηφισίας 184.

Δείτε που παίζεται

Read 8906 times