Print this page
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 12:06

Άγιος Βασίλης έρχεται... στο βασίλειο του στο M.E.C. Παιανίας!

Written by Mama Mia
Rate this item
(0 votes)
Άγιος Βασίλης έρχεται... στο βασίλειο του στο M.E.C. Παιανίας!Το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό χριστουγεννιάτικο Πάρκο, ανοίγει στις 30 Νοεμβρίου και φέρνει τον αυθεντικό Αϊ - Βασίλη από το Ροβανιέμι και 40 φανταστικά παιχνίδια με ένα εισιτήριο!Για δεύτερη χρονιά, το Santa Claus Kingdom, στήνεται από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Είναι το μεγαλύτερο κλειστό πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με περισσότερα από 40 παιχνίδια και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές...
Με ένα μόνο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!
santa claus kingdom Ο Αϊ - Βασίλης καταφθάνει από το Ροβανιέμι!
Το χωριό του Άγιου Βασίλη βρίσκεται στον Αρκτικό Κύκλο, στο βόρειο τμήμα της Φινλανδίας. Ονομάζεται "Kορβατούντουρι" και είναι λίγο έξω από το Ροβανιέμι, σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Φινλανδικής Λαπωνίας, εκεί που τα όρια μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας γίνονται δυσδιάκριτα! Ο αγαπητός Άγιος Βασίλης με τα λευκά γένια και την κόκκινη φορεσιά του, αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες στο χωριό του, τους αγαπημένους του ταράνδους και το εργαστήριό του και έρχεται να συναντήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην Αθήνα και στο Santa Claus Kingdom! Εάν θέλετε να τον δείτε από κοντά δεν έχετε παρα να πάτε στο στο Santa Claus Kingdom το Σαββατοκύριακο (30/11-1/12). Ο Αϊ - Βασίλης εγκαινιάζει το πάρκο, φωτογραφίζεται με τα παιδιά και μας αποκαλύπτει τα μυστικά του! Μαζί του και η χορωδία των μικρών Φινλανδών φίλων μας που θα τραγουδήσει τα αυθεντικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την πατρίδα του, τη Λαπωνία. Με την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.

Ξωτικά για ρεκόρ Γκίνες!

Στις 20 Δεκεμβρίου, θέλουμε να μαζέψουμε τη μεγαλύτερη παρέα ξωτικών στον κόσμο και να γραφτούμε στο ρεκόρ Γκίνες! Πέρυσι 762 ξωτικά μαζεύτηκαν στην πόλη Ammanford του Ηνωμένου Βασιλείου. Φέτος το Santa Claus Kingdom επιχειρεί να καταρρίψει το ρεκόρ και να βάλει την Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη των Γκίνες. Μαζεύουμε όσο περισσότερους φίλους μπορούμε, ντυνόμαστε στα πρασινό- κόκκινα, ερχόμαστε στο Πάρκο, φοράμε τα ειδικά σκουφάκια που θα μας μοιράσουν και όλοι μαζί φωτογραφιζόμαστε!
Πίστα για σκι και άλλα χειμερινά σπορ!
Φέτος, το Santa Claus Kingdom φέρνει στην Ελλάδα την πρώτη τεχνητή πίστα σκι και snowboard!
Κατασκευασμένη από το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό υλικό του κόσμου (της εταιρίας Neveplast), θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ και να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα σκι και snowboard, χωρίς να πάνε στο βουνό! Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 16 μέτρων, θα υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι αθλητές και προπονητές που θα κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά.
Παγοδρόμιο και Ice Roller!
Μια τεράστια παγοπίστα, διαστάσεων 320 τ.μ., σας περιμένει για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον πάγο. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψετε, όταν θα δείτε τους καταπληκτικούς αθλητές και προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών σε επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ, αγώνες δεξιοτήτων και αγώνες χόκεϋ επί πάγου. Ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους που δεν πρέπει να χάσετε! Για τους μικρότερους, τα "πιγκουινάκια" θα υπάρχει το Ice Kids Club, για να κάνουν  τα πρώτα τους βήματα στον πάγο με ασφάλεια. 
Περιπέτειες σε Ιgloo
Επίσης στο Santa Claus Kingdom θα υπάρχει ένα μεγάλο igloo με απεικόνιση της ζωής των Εσκιμώων, πολικές αρκούδες, φώκιες, λύκοι που κινούνται σε αναπαράσταση του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις, που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδιά!
Κατάβαση με σαμπρέλα!
Για όσους τρελαίνονται για τις θα υπάρχει το το Snow Tube Slide με... την πιο γρήγορη σαμπρέλα της πόλης ενώ και για τους μικρότερους θα στηθεί το Mini Disk Slide!
Πολλά άλλα παιχνίδια!
Φυσικά υπάρχει η  Πίστα Go cart, η πίστα Velo Velo ποδηλάτων αλλά και όλα τα κλασσικά παιχνίδια, όπως: Carousel, Τραινάκι, Τραμπολίνο, γιγάντια Φουσκωτά παιχνίδια, και άλλα πολλά.
Λιχουδιές
Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν στην "Κουζίνα του "Αϊ - Βασίλη" snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, frozen yogurt, βάφλες, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές.
Δημιουργικά Εργαστήρια
Το πάρκο "Santa Claus Kingdom" προσφέρει ακόμα στους μικρούς επισκέπτες δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά, μπαλονοκατασκευές και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Στον ίδιο χώρο θα συνυπάρχουν καλλιτέχνες για face painting, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ, ξωτικά και πολλά άλλα διαδραστικά παιχνίδια!
Κινητό Πλανητάριο
Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μοναδικό κινητό πλανητάριο, και να εξερευνήσετε, μαζί με τα παιδιά σας, στο θολωτό προσομοιωτή του ουρανού το διάστημα, την εφεύρεση του τηλεσκοπίου και των εφαρμογών του, τον ήλιο και την επίδρασή του στη γη και την εξέλιξη των ειδών.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301), μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)
Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας / σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά
με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom
Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι: 4 ευρώ για γονείς, 10 ευρώ για παιδιά
Η προπώληση από: www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots
Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom- Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια: 5 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους
ΩΡΑΡΙΟ: 30 Νοεμβρίου 2013 έως 2 Ιανουαρίου 2014, Καθημερινά: 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777
www.santaclauskingdom.com

Δείτε που παίζεται

Read 9857 times