Print this page
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 00:00

Χριστούγεννα στους παιδότοπους και τα πάρκα της Αθήνας! Παιχνίδια και δραστηριότητες σε γιορτινό σκηνικό

Written by Mama Mia
Rate this item
(0 votes)
Χριστούγεννα στους παιδότοπους και τα πάρκα της Αθήνας! Παιχνίδια και δραστηριότητες σε γιορτινό σκηνικόO Άγιος Βασίλης θα επισκεφτεί και φέτος την Αθήνα για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα, δώρα και πολλές εκπλήξεις. Εμείς συγκεντρώσαμε τους παιδότοπους που θα κάνει στάση, για να μπορέσετε να τους επισκεφτείτε οικογενειακώς και να απολαύσετε μαζί με τα παιδιά σας τη χαρά των γιορτών.Christmas Kids Festiva στα Σπάταl
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, τα παιδιά εμπνέονται, αναζητούν, μαθαίνουν, και φυσικά παίζουν στο Christmas Kids Festival 2013, στο Εμπορικό Κέντρο SmartPark στα Σπάτα. Ένα φεστιβάλ παιδικής έμπνευσης με εργαστήρια μουσικής, αυτοσχεδιασμού, μαγειρικής, πειραμάτων & κατασκευών, αλλά και μέσα από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, βιβλία και αθλητισμό.
Info: 
- Είσοδος: 2 ευρώ
- Christmas Kids Festival, Εμπορικό Κέντρο Smart Park, E.Πουλάκη, Σπάτα
- Ώρες εκδήλωσης: 10:00-18:00
pukki ja ketut Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας
O αυθεντικός Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι έρχεται στο βασίλειο του στο M.E.C. Παιανίας, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου. Πίστα για σκι και άλλα χειμερινά σπορ, παγοδρόμιο και Ice Roller, περιπέτειες σε Ιgloo, κατάβαση με σαμπρέλα, λιχουδιές, κινητό Πλανητάριο, δημιουργικά εργαστήρια είναι μερικές μόνο από τις 40 δραστηριότητες που προσφέρει το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό χριστουγεννιάτικο Πάρκο, με ένα ενιαίο εισιτήριο που καλύπτει όλα τα παιχνίδια. Κερδίστε προσκλήσεις εδώ!
Info:
- Είσοδος: Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι: 4 ευρώ για γονείς, 10 ευρώ για παιδιά. Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom- Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια: 5 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους.
- Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Πρόσβαση μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301), μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)- Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας / σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom. (Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του)
- Ώρες εκδήλωσης: Καθημερινά από τις 10.00-22.00
The Christmas Factory στην «Τεχνόπολις»
Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων εγκαινιάζεται ένα "μαγικό" παιχνιδοεργοστάσιο. Για ένα μήνα ένα παραμυθένιο Χριστουγενιάτικο σκηνικό θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Παραστάσεις, εκθέσεις, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, η προετοιμασία του Αι Βασίλη για να κατασκευάσει και να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς του φίλους, το μεγάλο carousel που δεσπόζει στο χώρο, η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη ρόδα, το οικολογικό τρενάκι που μεταφέρει τους επισκέπτες σε όλο το χώρο, οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις, οι συναυλίες, οι χορωδίες, οι παραστάσεις δρόμου, η μοναδική διαδρομή πάνω σε πάγο, τα διαδραστικά εργαστήρια είναι όλα όσα θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Christmas Factory. Κερδίστε προσκλήσεις εδώ!
Info:
- Είσοδος: 4 ευρώ
- Χώρος διεξαγωγής: Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10), Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4), Παλαιοί Φούρνοι (Δ6), Νέοι Φούρνοι (Δ7), Μηχανουργείο (Δ12), Κεντρική Αυλή, Προαύλιο αίθουσας Μηχανουργείο (Δ12)
- Ώρες εκδήλωσης: Καθημερινά από τις 10.00-22.00
Χριστουγεννιάτικη Seferland 
Η Seferland υποδέχεται τις γιορτές με μοναδικές δραστηριότητες και με όρεξη για παιχνίδι! Όλο το Δεκέμβριο και έως τις 6 Ιανουαρίου 2014, ο πολυπαιχνιδοχώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους. Εκπλήξεις και δώρα από τον Άη Βασίλη, που περιμένει τους μικρούς του φίλους για να βγάλει μαζί τους φωτογραφίες και να παραλάβει τα γράμματά τους αυτοπροσώπως. ΥΓ. Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, η Seferland ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους να βοηθήσουν με ελεύθερη είσοδο. Δείτε αναλυτικά το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εδώ.
Info:
- Είσοδος: Καθημερινές: 6 ευρώ (με χυμό και ποπ κορν) και Σαββατοκύριακο: 8 ευρώ (με χυμό και ποπ κορν). Αν υπάρχει κάρτα ανεργίας ή πολυτέκνων η τιμή εισόδου, όλη την εβδομάδα, είναι 5 ευρώ.
- Seferland, Φιλικών 86, Περιστέρι

Δείτε που παίζεται

Read 9752 times