Print this page

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα!

Ευχάριστα νέα για την δημοφιλή ηθοποιό και το συζυγό της, Τζάστιν Θερού.     

Μετά από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης που έκανε τον περασμένο χρόνο, η αγαπημένη 46χρονη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα κοριτσάκια! Αν και ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Τζάστιν Θερού έχουν επιβεβαιώσει ή κάνει δηλώσεις σχετικά, οι συντάκτες του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ παρουσιάζουν το θέμα σαν γεγονός και μάλιστα αναφέρουν ότι η Άνιστον διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η ηθοποιός έμαθε ότι περιμένει δίδυμα λίγες μόνο ημέρες πριν από τον γάμο της με τον σύντροφό της τον Αύγουστο που μας πέρασε. Περιγράφεται μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο του ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός:

«Του μαγείρεψε ένα ρομαντικό δείπνο και μετά του είπε ότι είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνον. Στη συνέχεια του έδειξε τα αποτελέσματα από το τεστ που είχε κάνει. Ο Justin συγκινήθηκε και μάλιστα έκλαψε λίγο», είπε στο περιοδικό μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Χρειάστηκε να περάσουν μερικές ακόμη ημέρες για να μάθει η Τζένιφερ ότι θα έκανε δίδυμα, ένα νέο που ανακοίνωσε στον Θερού, ενώ εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας στο Τέξας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 46χρονη έστειλε στον καλό της μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που είχε κάνει και αστειευόμενη του έγραψε: «διπλός μπελάς»!

Διαβάστε κι εδώ γιατί οι γυναίκες που κάνουν παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία θεωρούνται πιο υγιεις!