Print this page

Διαγωνισμός LEGO: Χτίσε την πόλη του μέλλοντος και κέρδισε!

Η μεγαλύτερη LEGO καμπάνια της χρονιάς ονομάζεται LEGO City Χτίζω την πόλη του Μέλλοντος και έρχεται για να συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 5-12 ετών σε όλη την Ελλάδα!

Πώς φαντάζεσαι ότι θα είναι η πόλη σου σε μερικές δεκάδες / εκατοντάδες / χιλιάδες χρόνια; Χτίσε αυτή την πόλη με τοιυβλάκια Lego κα;ι πάρε μέρος στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό!

Η Lego καλεί τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών όπό όλη την Ελλάδα να φτιάξουν μια πόλη όπως τη φαντάζονται με τα τουβλάκια της και τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν φανταστικά δώρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτίσεις την πόλη σου -είτε στο σπίτι σου είτε σε κάποια από τις σχετικές εκδηλώσεις- και να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στο www.xtisetinpolisou.gr. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για τον ίδιο και την οικογένειά του στο Μπίλουντ της Δανίας (της πατρίδας των Lego), την άνοιξη του 2019 όταν θα ανοίξει τις πύλες της η Legoland!

Future Stage Final 01 B

Άλλοι τέσσερις νικητές θα κερδίσουν σετ Lego City και αμέτρητα τουβλάκα Lego!!!

Κάνε κλικ εδώ για να ενημερωθείς γις τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων και να πάρεις έμπνευση από τα έργα άλλων «μικρών αρχιτεκτόνων».

Καλή επιτυχία!!!