Print this page

Νταντά εξ ουρανού στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης

Νταντά εξ ουρανού στο Θέατρο Κήπου ΘεσσαλονίκηςΤο θέατρο Κολοσσαίον παρουσιάζει την εκπληκτική θεατρική μουσική παράσταση «Νταντά εξ ουρανού», που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο για τρεις μοναδικές παραστάσεις 21 , 22 και 23 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου.Μια μαγική νταντά προσγειώνεται ... από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ' ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια και η ζωή τους αποκτά νόημα και ουσία. Μαζί θα γνωρίσουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.
Με φαντασία και δημιουργικότητα θα ταξιδέψουν και θα περιπλανηθούν στον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις.
Μια θεατρική παράσταση γεμάτη ανατροπές, τραγούδια, χορό, γέλιο και μαγεία που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει την διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή.
Μια παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .
Παίζουν: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Παναγιώτης Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός και οι μικρές Κλέα Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ζαφειρίου, και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης.
Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα
Η θεατρική παράσταση «ΝΤΑΝΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τρεις μοναδικές παραστάσεις την Κυριακή 21/7, τη Δευτέρα 22/7 και την Τρίτη 23/7 στις 9:15 μ.μ. στο Θέατρο Κήπου.
Τιμή εισιτηρίου: Ενηλίκων 12€, Παιδικά, φοιτητικά 8€

Δείτε που παίζεται