Print this page

Xana Zoo στο Θέατρο Radio City Θεσσαλονίκης

Xana Zoo στο Θέατρο Radio City ΘεσσαλονίκηςH παιδική παράσταση του Μάνου Βαφειάδη "Xana Zoo" σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη παρουσιάζεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Radio City, στη Θεσσαλονίκη.Η παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τραγούδι, παιχνίδι και χορό. Με ζωηρά φώτα και χαρούμενους ήχους θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!
Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν και τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί "μαλώνουν" τον "Φαταούλα" και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους "αρπάχτρες".
Μια ξεχωριστή στιγμή της παράστασης είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια.
Ο Βασίλης κατευθύνει τα κορίτσια και η Μαρία τα αγόρια.
Η έκπληξη έρχεται, όμως, από την Τερέζα, όταν προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι και τους γονείς.
Oι Xana Zoo ερμηνεύουν, επίσης, τα τραγούδια τους, αφιερωμένα στην "Καλύτερη Μαμά του Κόσμου", στον Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στην Γιαγιά, που είναι χίπισσα! Φυσικά δεν λείπει ο ξέφρενος χορός με την "Κατσίκα", την "Καμήλα", τον "Αστακό" και την "Αγελάδα". Μεγάλο σουξέ έχει και ο "Βάτραχος" που ζητά απεγνωσμένα από την Τερέζα να του δώσει ένα φιλάκι για να γίνει Πρίγκιπας!
RADIO CITY theater,Παρασκευοπούλου 9 & Βασ. Ολγας 11,Θεσσαλονίκη
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, 12.00 και 19.00

Δείτε που παίζεται