Print this page

Ο Μόγλης και οι περιπέτειές του στη ζούγκλα Παιδικό Στέκι του Εθνικού- Σκηνή Κ. Παξινού

Ο Μόγλης και οι περιπέτειές του στη ζούγκλα Παιδικό Στέκι του Εθνικού- Σκηνή Κ. Παξινού«Ο Μόγλης και οι περιπέτειές του στη ζούγκλα» του Γιάννη Σκαραγκά ανεβαίνει από τις 19 Οκτωβρίου στο Παιδικό Στέκι του Εθνικού θεάτρου, Σκηνή «Κατίνα Παξινού»Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει μια συναρπαστική παράσταση με τον Μόγλη, το διάσημο αγόρι της ζούγκλας. «Ο Μόγλης και οι περιπέτειές του στη ζούγκλα», σε σκηνοθεσία Φωτεινής Μπαξεβάνη, είναι ένα νέο θεατρικό έργο του συγγραφέα και σεναριογράφου Γιάννη Σκαραγκά, εμπνευσμένο από τους θρυλικούς ήρωες του Βιβλίου της Ζούγκλας. 
Το έργο είναι μια ιστορία ενηλικίωσης ενός παιδιού που μεγαλώνει κουβαλώντας ερήμην του κομμάτια τόσο του κόσμου των ζώων όσο και των ανθρώπων. Το παιδί που μεγαλώνει ανάμεσα σε άγρια θηρία γίνεται το σύμβολο του ανθρώπου που καλείται να υπερβεί τα δικά του όρια για να βρει ποιος είναι, με όπλο τις ιδιαιτερότητές του και την κατανόηση των αναγκών του Άλλου.
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Μπαξεβάνη
Παίζουν: Αλέξανδρος Βαμβούκος, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Χριστέλα Γκιζέλη, Δημήτρης Διακοσάββας, Πάρις Θωμόπουλος, Εφη Λιάλιου, Λήδα Μανιατάκου, Σωτήρης Μεντζέλος, Βασίλης Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπατρέχας, Αντώνης Σταμόπουλος, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Σάββατο στις 18.00, Κυριακή 11.30 και 15.00
 
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΕΚΙ-ΣΚΗΝΗ «ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ», Πανεπιστημίου 48 , τηλ. 210.3301881, 210.3803430, 210.7234567 

Δείτε που παίζεται