Print this page

Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη στο Θέατρο Αμιράλ

Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη στο Θέατρο ΑμιράλΟι θεατρικές επιχειρήσεις Λιβαδά θα φιλοξενήσουν το φετινό χειμώνα στο Θέατρο Αμιράλ τη μεταφορά του παιδικού βιβλίου "Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη" της συγγραφέας Κατερίνα Μανανεδάκη, με την υποστήριξη του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.Ένα έργο που θα ξετρελάνει τους μικρούς με την ζωντάνια των πρωταγωνιστών επι σκηνής ενώ παράλληλα θα τους δώσει ένα εκπαιδευτικό μάθημα για τις καλές και κακές διατροφικές συνήθειες. Μια εμπλουτισμένη μεταφορά του βιβλίου στη θεατρική σκηνή από την ίδια τη συγγραφέα, ώστε το πρωτότυπο κείμενο να απευθύνεται σε μεγαλύτερο εύρος ηλικιών των μικρών μας φίλων.
Ένα όμορφο, μα ζωηρό αγόρι και ένα γλυκό, μα ατακτούλικο κορίτσι, μπλέκουν σε μια περιπέτεια, με την κυρία Καλή Υγεία να θέλει να τους προστατεύσει αλλά και να τους θωρακίσει από ανεπιθύμητους εισβολείς και την κυρία Κακή Διατροφή να προσπαθεί να τους παρασύρει σε... συνήθειες κακές, που φέρνουν χίλιες δύο συμφορές!
Την παράσταση σκηνοθετεί η Νανά Νικολάου και εμπλουτίζεται με τη μουσική του Κωνσταντίνου Παγιάτη, τις χορογραφίες της Χριστιάνας Κουλιζάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, τους φωτισμούς της Μελίνας Μάσχα και τη φιλική συμμετοχή στο τραγούδι της Νίνας Λοτσάρη.
Πρωταγωνιστούν:  Αλέξανδρος Αμερικάνος, Ηλιάννα Έμμα,  Ελευθερία Ευθυμιάτου, Στέλιος Κέλερης, Γιάννης Μίνως και η Ειρήνη Μπαριτάκη που υποδύονται συνολικά 13 ρόλους.
Πληροφορίες για το έργο και τους συντελεστές της παράστασης μπορείτε να δείτε στα www.bitakaimini.gr και www.facebook.com/bitakaiminigr και για το θέατρο στο www.amiral.gr.
Θέατρο Αμιράλ
Αμερικής 10
Τηλ:210000000

Δείτε που παίζεται