Print this page

Αισώπου κόμιξ στο Βρυσάκι με ελεύθερη είσοδο

Αισώπου κόμιξ στο Βρυσάκι με ελεύθερη είσοδοΤο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, η θεατρική ομάδα "Μικρός Νότος" θα παρουσιάσει την παράσταση "Αισώπου Κόμιξ" στο Βρυσάκι.Το "Αισώπου Κόμιξ" είναι μία διαδραστική μουσικοθεατρική αφήγηση 5 γνωστών μύθων του Αισώπου, με πολλή φαντασία, χιούμορ και ζωντανή μουσική. Πέντε γνωστοί μύθοι του Αισώπου "περνούν" με μεγάλη ταχύτητα αλλά και ακρίβεια, σαν κόμιξ! Κέντρο της παράστασης είναι το παιδί! Οι ηθοποιοί σταματούν τη δράση για να ακούσουν τις ιδέες και τις απόψεις των παιδιών, να προβληματιστούν μαζί τους και να συζητήσουν για τη βία, την αλαζονεία, την υπομονή, τη φιλία.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 3 - 12 ετών, αλλά για τη συγκεκριμένη δράση επιλέχθηκε να παρουσιαστεί σε παιδιά 5 - 8 ετών, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ηλικιακή ομοιομορφία και για το διαδραστικό παιχνίδι που ακολουθεί μετά από την παράσταση.
Για κρατήσεις θέσεων στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας στον τίτλο "ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ" και στο κείμενο: 1) το πλήρες ονοματεπώνυμό σας (ως συνοδού - γονέα) 2) το πλήρες ονοματεπώνυμο του ή των παιδιών που θα έρθουν μαζί σας (κάθε προσωπικό email δηλώνει συμμετοχή για όσα παιδιά επιθυμεί, αρκεί να είναι παιδιά της ίδιας οικογένειας) 3) την ηλικία του κάθε παιδιού δίπλα στο ονοματεπώνυμό του 4) ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό ή κινητό ή και τα δύο. Η χωρητικότητα της αίθουσας όπου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση είναι για 30 παιδιά και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας στα email! Όσοι λάβουν θετική απάντηση συμμετοχής σε περίπτωση απουσίας ενημερώστε με email μέχρι την Παρασκευή 25/10/2013, για να ενημερώθουν άλλοι επιλαχόντες.
Οι συνοδοί των παιδιών θα παραμείνουν στον χώρο του Βρυσακίου αλλά μάλλον όχι μέσα στην αίθουσα της παράστασης, για να είναι πιο άνετη η κατάσταση για τα παιδιά. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει χώρος να περιμένουν και στον οποίον μπορούν να απολαύσουν, αν θέλουν, και έναν καφέ ή ό,τι άλλο.

Δείτε που παίζεται