Print this page
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 00:00

Καρναβαλικό ξεφάντωμα με πολλά παιχνίδια στο Attika Carnival Kingdom στο M.E.C. Παιανίας Featured

Written by Mama Mia
Rate this item
(0 votes)
Καρναβαλικό ξεφάντωμα με πολλά παιχνίδια στο Attika Carnival Kingdom στο M.E.C. ΠαιανίαςΤo "Attica Carnival Kingdom", το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο Παιχνιδιών στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας. Έως και την Καθαρά Δευτέρα (3 Μαρτίου) θα υποδέχεται μικρόύς και μεγάλους κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.To Attika Carnival Kingdom συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μια μοναδική έκπληξη για όλους!
Special Guest!
unnamed 13 Ο Captain Jack Sparrowκαταφθάνει αυτοπροσώπως, κατευθείαν από το Αρχιπέλαγος της Καραϊβικής για να βρεθεί στα «άγνωστα νερά» του Attica Carnival Kingdom! Ο Simon Newton, επίσημος σωσίας και ντουμπλέρ του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής "Σε άγνωστα Νερά" θα περιμένει τους φίλους του την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να τους αποκαλύψει όλα τα μαγικά του κόλπα!
Άρωμα Βενετίας...
Στο χώρο θα βρείτε πιστή αναπαράσταση του καρναβαλιού της Βενετίας με τις γέφυρες και τα κανάλια, τις αυθεντικές γόνδολες και τους γονδολιέρηδες, τις φανταστικές μάσκες και τα βενετσιάνικα κουστούμια, τα παλάτσο, τους αρλεκίνους και τις κολομπίνες, τις μαρκησίες και τους δόγηδες!
Φωτογραφηθείτε:
Στο νησί των Πειρατών με τον χαμένο θησαυρό
Στο μεσαιωνικό κάστρο με τους άρχοντες και τους γελωτοποιούς
Στη χώρα του Αλαντίν και στο μαγικό χαλί του
Με την Σταχτοπούτα
Με τον Βεδουίνο και την καμήλα του στην έρημο
Στη νεραΐδοχώρα με τις νεράιδες και τους μάγους
Στο Saloon της Άγριας Δύσης! Νιώστε πραγματικοί Ινδιάνοι και αληθινοί καουμπόηδες
Με τη μικρή Γοργόνα
Στον Πύργο της Πριγκίπισσας με τα μακριά χρυσά μαλλιά

Παιχνίδια δράσης:

Roller skating, στην τεράστια πίστα, με πατίνια διαφόρων μεγεθών αλλά και έμπειρο προσωπικό για να σας βοηθήσει να μάθετε να ισορροπείτε πάνω στα rollers.Ποδηλατοδρόμιο με 4Χ4 ποδήλατα για να κάνετε διαδρομές ανάμεσα σε πραγματικά δέντρα!Carousel, για να ταξιδέψετε στη χώρα των ονείρων, Τραινάκι, Τραμπολίνο, γιγάντια Φουσκωτά παιχνίδια, τεράστιος παιδότοπος και άλλα πολλά.Βαρκάκια στις πισίνες (pedal pools), Στρογγυλές μπάλες (water balls)Δημιουργικά Εργαστήρια
Υπάρχουν δημιουργικά εργαστήρια για τους μικρούς επισκέπτες για να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες, καπέλα και χαρταετούς! Ακόμα με τη βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών και εμψυχωτών θα παίξουν θεατρικό παιχνίδι και θα χορέψουν, θα κάνουν face painting και θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς στολής και χορού!
Disco & Latin Parties
χορευτικά shows, καρναβαλικές παρελάσεις, αναπαραστάσεις εθίμων από όλη την Ελλάδα! Κάθε μέρα απίθανοι λάτιν και ζούμπα χορευτές, από γνωστές σχολές χορού, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μασκότ, ο μοναδικός Σαρλό οδηγούν τις παρελάσεις, μας παραδίδουν μαθήματα χορού και όλοι μαζί χορεύουμε στους ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς!
unnamed 14 Εθιμα & Παραδόσεις
Όσοι βρεθούν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου στο Attica Carnival Kingdom θα βιώσουν ένα δρώμενο που έχει τις ρίζες του στις αρχαίες παραδόσεις. Οι Κουδουνοφόροι του Σοχού, με τα χρωματιστά τεράστια κωνοφόρα καπέλα τους, τα δέρματα των τράγων, τα εκκωφαντικά κουδούνια τους, τις μάσκες και τις γκλίτσες τους, το κέφι τους και τον αυθορμητισμό τους, θα βρεθούν για δυο ημέρες στο Attica Carnival Kingdom μεταφέροντας και παρουσιάζοντας στην Αθήνα, αυτό το πανάρχαιο έθιμο, που κάθε χρόνο, ζουν όσοι βρεθούν τις Απόκριες στο Σοχό.
Πλανητάριο
Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μοναδικό κινητό πλανητάριο, και να δείτε, μαζί με τα παιδιά σας, εκπαιδευτικές προβολές στο θολωτό προσομοιωτή του ουρανού και του διαστήματος.
Λιχουδιές
Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, grill house, pop corn, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.
Ενα εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
Με ένα μόνο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!
Αγορά εισιτηρίων στο Attika Carnival Kingdom: Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, 5€ για γονείς, 12€ για παιδιά, ειδική πολιτική για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες
Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση (www.viva.gr,11876,σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots):
4€ για γονείς, 10€ για παιδιά
Το Attika Carnival Kingdom λειτουργεί 14 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2014
Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

Δείτε που παίζεται

Read 10384 times