Print this page

CHATROOM στο Υπόγειο του θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν

CHATROOM στο Υπόγειο του θεάτρου Τέχνης Κάρολος ΚουνΜια ιστορία εφηβικής περιπλάνησης στο χώρο του διαδικτύου ξεκινά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στο Υπόγειο.
Το «Chatroom», με ειλικρίνεια, τόλμη, χιούμορ, τρυφερότητα, πλαισιωμένο με άφθονη νεανική μουσική, φέρνει επί σκηνής ανθρώπινες σχέσεις, δυνατές φιλίες, αλλά και σφοδρές συγκρούσεις.Οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια εναλλακτική παράσταση, να περάσουν ευχάριστα και να προβληματιστούν γύρω από το γοητευτικό και παράλληλα επικίνδυνο κόσμο του διαδικτύου. Η παράσταση απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και νέους κάθε ηλικίας.
Το έργο του Enda Walsh εκθέτει με ειλικρίνεια και τόλμη την κατάσταση της μετάβασης από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Μια ιστορία εφηβικής περιπλάνησης στον ανεξερεύνητο, γοητευτικό, αλλά και επικίνδυνο, κόσμο του διαδικτύου. Έξι νέοι, άγνωστοι μεταξύ τους επιλέγουν να εισέλθουν και να ζήσουν στον κυβερνοχώρο αντικαθιστώντας τα εφηβικά τους δωμάτια με chatrooms.
O Τζακ, ο Τζίμ, η Εύα, η Έμιλυ, η Λώρα και ο Ουίλιαμ γνωρίζονται, επικοινωνούν, μεγαλώνουν και εξελίσσονται μέσα από τα διαδικτυακά τους παράθυρα. Συχνά όμως η μάσκα της ανωνυμίας εγκλωβίζει τα πρόσωπα, οδηγώντας τα σε οριακές καταστάσεις...
Διασκευή κειμένου - Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης
Σκηνικά - Κοστούμια: Κατερίνα Σωτηρίου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Εύα Οικονόμου - Βαμβακά, Αριάδνη Καβαλιέρου, Νίκος Χανιωτάκης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Βαγγέλης Αμπατζής και Ειρήνη Κότσιφα -Χατζηκρανιώτη.

Δείτε που παίζεται