Print this page

Ποιες διάσημες σταρ ήταν έγκυες στη διάρκεια γυρισμάτων…

…και τι  έκαναν σκηνοθέτες και σεναριογράφοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή την εξέλιξη.

Δεν είμαστε μόνο εμείς, οι… κοινές θνητές που αναγκαζόμαστε να συνεχίζουμε τη δουλειά μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης  μας. Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει και στις ηθοποιούς του Χόλιγουντ, Και τότε επιστρατεύονται σεναριογράφοι και παραγωγοί που πρέπει να αποφασίσουν εάν θα εντάξουν το γεγονός της εγκυμοσύνης στην ιστορία ή θα κρύψουν την κοιλιά της πρωταγωνίστριας αξιοποιώντας  το στάιλινγκ και  τα πολύ κοντινά πλάνα.

Η Άλισον Χάνιγκαν στο How I met Your Mother

shutterstock 103478768

H  πρωταγωνίστρια ήταν έγκυος στο διάστημα που κράτησαν τα γυρίσματα για το μεγαλύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς.  Για να μη γίνει αυτό αντιληπτό από τους θεατές, οι στιλίστες φρόντιζαν να της δίνουν να κρατάει πολύ μεγάλες τσάντες, ενώ μόνο μία φορά η Χάνιγκαν άφησε να φανεί η κοιλίτσα της, όταν σε κάποιο επεισόδιο συμμετείχε σε διαγωνισμό φαγητού και χρειάστηκε να δείξει πόσο πολύ είχα φουσκώσει!

 

H Τζάνιουαρι Τζόουνς στο Mad Men

shutterstock 106253441

Μήπως είχατε αναρωτηθεί για ποιο λόγο η Μπέτι Ντρέιπερ, την οποία υποδυόταν η Τζάνιουαρι Τζόουνς, πάχυνε τόσο πολύ στη διάρκεια του πέμπτου κύκλου της σειράς;  Η πρωταγωνίστρια έμεινε έγκυος και οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να εντάξουν στο σενάριο την αλλαγή στην εικόνα της, βάζοντας την ηρωίδα να παίρνει πάρα πολλά κιλά. Ωστόσο, επειδή η σταρ αν και έγκυος να πληρούσε της προδιαγραφές για… παχιά, την ανάγκασαν να φοράει στα γυρίσματα ειδική στολή που την έκανε να δείχνει πιο στρουμπουλή.

 

Η Κόρτνι Κοξ στα Φιλαράκια

shutterstock 147296000

Η εγκυμοσύνη της Κοξ δεν ήταν κάτι που μπορούσε να ενταχθεί εύκολα στο σενάριο της σειράς, αφού η Μόνικα Γκέλερ –την οποία υποδυόταν- και ο σύζυγός της Τσάντλερ Μπινγκ είχαν πρόβλημα υπογονιμότητας και δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Έτσι, η λύση δόθηκε και πάλι από τους στιλίστες που ανέλαβαν να ντύσουν τη Μόνικα με φαρδιά φορέματα και τεράστια φουλάρια.

 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Sex and the City

shutterstock 108460889

Στον πέμπτο κύκλο της σειράς, οι φανατικοί θαυμαστές της που την παρακολουθούσαν όχι μόνο για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της ιστορίας αλλά και για να εμπνευστούν από τις πρωτοποριακές στιλιστικές επιλογές της Κάρι Μπράντσο, την είδα να αλλάξει το λουκ της υιοθετώντας ένα πιο bohemian, ανάλαφρο στυλ. Έτσι κατάφερε να  κρύψει την εγκυμοσύνη αλλά και να κλέψει για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Πάντως, αν και αυτό το λουκ απέκτησε πολλούς μιμητές, οι παραγωγοί αποφάσισαν να ολοκληρώσουν πιο γρήγορα τον συγκεκριμένο κύκλο.

 

Η Έλεν Πομπέο στο Grey’’s Anatomy

shutterstock 99226553

Ευτυχώς, όταν η Έλεν Πομπέο έμεινε έγκυος δεν χρειάστηκε να ανησυχεί τι θα φορούσε ως  Μέρεντιθ Γκρέι, αφού η χειρουργική στολή της ήταν αρκετά φαρδιά για να μη φαίνεται η εγκυμοσύνη τις πρώτες εβδομάδες. Επιπλέον, ήταν διπλά τυχερή αφού το σενάριο ήθελε την ηρωίδα να κάνει επέμβαση στο συκώτι κι έτσι έμεινε στο κρεβάτι, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα καλά κρυμμένη κάτω από τις κουβέρτες, για το υπόλοιπο της σεζόν.