Print this page

Τα δώρα που πήραν οι διάσημες μαμάδες από τους συντρόφους τους όταν γέννησαν

Πάρτε ιδέες!

Είθισται όταν μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, ο ευτυχής πατέρας να εκφράζει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του κάνοντάς της ένα συμβολικό δώρο (αυτό που στην Αμερική αποκαλούν «push present»). Βέβαια, όπως θα διαπιστώσετε, όταν μιλάμε για διασημότητες, αυτά τα δώρα μόνο... συμβολικά δεν είναι!

Kylie Jenner

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi την 1η Φεβρουαρίου 2018, η 20χρονη celebrity έδειξε στο Instagram το καινούριο της αυτοκίνητο, μια μαύρη Ferrari αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται σε κάποια στιγμή να αναφέρει ότι είναι το δώρο του συντρόφου της Travis Scott, για τη γέννηση της κόρης τους.

 Image result for kylie jenner push present

Pink

H τραγουδίστρια δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στα social media πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, για να ευχαριστήσει το σύζυγό της Carey Hart για το δώρο του που ήταν μια custom-made μοτοσικλέτα. «Εγώ σου φτιάχνω μωρά κι εσύ μου φτιάχνεις μοτοσικλέτες», ανέφερε στο σχόλιό της.

 Image result for pink push present

Kim Kardhasian

Όταν ήταν ακόμα έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τον 2 ετών σήμερα Saint, η Kim Kardhasian είχε αφήσει να εννοηθεί (όχι και πολύ διακριτικά) μέσα από το site της ότι θα ήθελε για δώρο ένα διαμαντένιο τσόκερ του οίκου Lorraine Scwartz. Ο σύζυγός της, Kanye West, έπιασε το υπονοούμενο και της χάρισε αυτό το κολιέ αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

 Image result for kim kardashian push present

Kate Middleton

Τι δώρο πρέπει να πάρει ένας άντρας στη γυναίκα του όταν αυτή φέρνει στον κόσμο το διάδοχο του θρόνου της Αγγλίας; Πάντως, ο πρίγκιπας William περιορίστηκε στο να αγοράσει ένα λούτρινο αρκουδάκι από τα πολυκαταστήματα Harrods.

 Image result for harrods teddy bear 2013

Beyonce

Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy, τον Ιανουάριο του 2012, η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη να φοράει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με μπλε διαμάντι 8 καρατίων, αξίας 35 χιλιάδων δολαρίων, που της έκανε δώρο ο Jay Z.Image result for beyonce push present

Jennifer Lopez

Όταν τα παιδιά έρχονται δύο-δύο, έτσι πρέπει να γίνεται και με τα δώρα! Για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, λοιπόν, ο Marc Anthony τότε σύζυγος της Jennifer Lopez της έκανε δύο δώρα: ένα σετ σκουλαρίκια με κίτρινο διαμάνι και ασορτί δαχτυλίδι, συνολικής αξίας γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Image result for jennifer lopez push present