Print this page

7 πράγματα που μόνο οι έγκυες γυναίκες κάνουν

Μια γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης μπορεί να κάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις και πράξεις. Εάν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στην παρακάτω περιγραφή, μην ανησυχείτε, είναι απολύτως φυσιολογικό! Καλώς ήρθατε στο κλαμπ.

Χαζεύουν όποιον κυκλοφορεί σπρώχνοντας ένα καροτσάκι

Ώρες ώρες συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι τόσο ευγενικό να κοιτάζετε επίμονα τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από την εικόνα ενός βρεφικού καροτσιού. Είναι λίγο όπως θέλει κανείς να αγοράσει ένα αυτοκίνητο: κοιτάζει εξονυχιστικά κάθε μοντέλο που περνάει δίπλα του. Πώς αλλιώς θα κάνετε έρευνα αγοράς

Γίνονται έξαλλες για θέματα που αφορούν το φαγητό

Κάποιος έφαγε το τελευταίο κομμάτι από την τούρτα που είχατε αφήσει στο ψυγείο. Έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία στο εστιατόριο. Σας πήραν το πιάτο πριν προλάβετε να φάτε την τελευταία μπουκιά. Μπορείτε να βάλετε ακόμα και τα κλάματα!

Πάνε στην τουαλέτα κάθε 8 λεπτά

Μερικές φορές, ακόμα πιο συχνά. Γενικά, η επίσκεψη στην τουαλέτα είναι αυτό που κάνουν περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο!

Τις παίρνει ο ύπνος στα πιο περίεργα μέρη

Στην αίθουσα αναμονής του γυναικολόγου, στο σινεμά, ακόμα και στο μπαρ... Έχουν τόση ανάγκη από ύπνο που τα όνειρα θα έρθουν να τις βρουν όπου κι αν είναι! Το πρόβλημα είναι ότι όλο αυτό πολύ σύντομα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση!

Κάνουν ένα σωρό ερωτήσεις σε άγνωστους ανθρώπους

Από πού πήρατε αυτό το sling; Πόσων μηνών είναι το μωράκι; Θηλάζετε ακόμα; Μπορώ να δω τι έχετε μέσα στην τσάντα του μωρού; Η λίστα είναι απλώς ατελείωτη!

Κοιτάζουν επίμονα τα μωρά των άλλων

Στη θέα ενός μωρού δεν μπορείτε παρά να χαμογελάσετε και να αρχίσετε να ονειρεύεστε εκείνη την εποχή που θα βγάζετε βόλτα το δικό σας -και οι άλλες έγκυες θα σας κοιτάζουν επίμονα και θα σας κάνουν ένα σωρό ερωτήσεις!

Κρυφοκοιτάζουν μέσα στα ξένα αυτοκίνητα

Μπορεί να φαίνεται ότι σκοπεύετε να κάνετε διάρρηξη, όμως στην πραγματικότητα κάνετε έρευνα για το ποιο είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου που προτιμούν οι περισσότεροι.