Print this page

Τι πήρε μαζί της στο μαιευτήριο η Kate Middleton;

Τι περιέχει το βαλιτσάκι μια πριγκίπισσας όταν πάει να γεννήσει;

Μπορεί να έμεινε ελάχιστες ώρες στο νοσοκομείο -αφού γέννησε το πρωί και βγήκε λαμπερή και χαμογελαστή αγκαλιά με το μωρό της για να επιστρέψει στο σπίτι της το ίδιο απόγευμα- όμως οι πληροφορίες λένε ότι η Kate Middleton είχε ετοιμάσει με ιδιαίτερη επιμέλεια το βαλιτσάκι του τοκετού αρκετές μέρες πριν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, εκτός από τα αναμενόμενα, στο βαλιτσάκι αυτό υπήρχαν και μερικά που δεν τα περιμέναμε! Έτσι, η Kate είχε πάρει μαζί της δύο δωράκια για το μωρό από τα αδερφάκια του. Πηγές από το παλάτι ανέφεραν ότι ο George και η Charlotte λίγες μέρες πριν η μαμά τους φύγει για να γεννήσει διάλεξαν από ένα παιχνίδι τους και της ζήτησαν να τα πάρει μαζί τους και να τα χαρίσει στο μωρό!

Μαζί της είχε επίσης ένα παντατίφ, που της έκανε δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ για καλή τύχη, αλλά και ένα κολιέ από μαύρο όνυχα που ανήκε στη μητέρα της Kate και το οποίο η ίδια θεωρεί ως γούρι.

Επίσης, πήρε μερικά κεριά κι ένα CD με χαλαρωτική μουσική, μαζί με ένα σετ αρωματοθεραπείας με άρωμα βανίλια.

Για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα μέχρι να φτάσει η στιγμή του τοκετού, φόρτωσε το tablet της με τα βιβλία που κέρδισα τα φετινά βραβεία Booker και ταινίες με τη Bette Davis που είναι οι αγαπημένες της.

Τέλος, προκειμένου να νιώθει «σαν στο σπίτι της» όσο χρειαζόταν να παραμείνει στο νοσοκομείο, έβαλε στο βαλιτσάκι τρεις κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες.

Εάν λοιπόν θέλετε κι εσείς να γεννήσετε σαν πριγκίπισσα, τώρα ξέρετε τι θα πρέπει να πακετάρετε δίπλα στις πιτζάμες, το lip balm και τις παντόφλες σας!