Print this page

Η Meghan Markle είναι έγκυος!

Το παλάτι μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη.

Σε ανακοίνωση του στα κοινωνικά δίκτυα, το παλάτι της Μ. Βρετανίας επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα της πρώτης εγκυμοσύνης της δούκισσας του Sussex.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019», ανέφερε η ανακοίνωση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. «Η μεγαλειότητα του δούκα και της δούκισσας ευχαριστεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξή τους, από το γάμο τους το Μάιο μέχρι σήμερα και είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται τα χαρούμενα νέα με το κοινό».

Πολλοί είχαν κάνει λόγο για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Meghan, και ιδιαίτερα στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας την περασμένη Παρασκευή όπου η δούκισσα φορούσε ένα παλτό του οίκου Givenchy που κάλυπτε την κοιλιά της.

meghan full

Παρά την εγκυμοσύνη πάντως, ο Harry και η Meghan ξεκίνησαν σήμερα το πρώτο επίσημο ταξίδι τους ως παντρεμένο ζευγάρι στην Αυστραλία, τα Fiji, την Tonga και τη Νέα Ζηλανδία που θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2018.