Print this page

H Amy Schumer είναι έγκυος!

Και το ανακοίνωσε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η Αμερικανίδα κωμική ηθοποιός που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες το σύντροφό της Chris Fischer είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Γνωστή για το απολαυστικό χιούμορ της, η Amy έκανε την ανακοίνωση με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο! Αρχικά, η πρώην ανταποκρίτρια του Cnn στο Λευκό Οίκο και κολλητή φίλη της Jessica Yellin, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία με τα ονόματα των υποψήφιων για τις επερχόμενες εκλογές. Αντί για σχόλιο έγραψε πως μερικές φορές ένας χαρούμενος θόρυβος σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς τα ευχάριστα νέα και πρόσθεσε σε tag το όνομα της ηθοποιού και μερικά emoji-μωρά! Στο τέλος δε της λίστας υπήρχε το μήνυμα "Είμαι έγκυος - Amy Schumer".

I'm in the business of covering news not noise, but sometimes some happy noise comes along and you just have to share... Congrats @amyschumer!! ???https://t.co/vewOWx5nel pic.twitter.com/RT5jjtbtOn

— Jessica Yellin (@JessicaYellin) October 22, 2018

Στη συνέχεια η ίδια η Schumer δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από μια πρόσφατη εμφάνισή τους στην περιοδεία τους στην Αυστραλία (μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Sussex)! Μόνο που είχε αλλάξει τα κεφάλια τους (!) και στη θέση τους είχε βάλει αυτό του συζύγου της και το δικό της! Εκεί, προέτρεπε τους φαν της να ρίξουν μια ματιά στο tweet της φίλης της!

 

https://www.instagram.com/p/BpP62-7ls6s/?utm_source=ig_embed