Print this page

Η Hillary Duff δήλωσε ότι έφαγε τον πλακούντα της!

Και, όπως λέει, ήταν «νοστιμότατος»!

Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι στις 25 Οκτωβρίου. Από τότε, δεν παραλείπει να ενημερώνει τους φαν της για την καθημερινότητά της με το μωρό, μέσα από υπέροχα στιγμιότυπα, όπως αυτό:

 

https://www.instagram.com/p/BpigFzgHTGd/?utm_source=ig_embed

Πρόσφατα όμως θέλησε να δημοσιοποιήσει και μια άλλη πληροφορία! Δέκα μέρες μετά τον τοκετό, ο οποίος έγινε απολύτως φυσιολογικά μέσα σε νερό, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι ήπιε τον πλακούντα της σε μορφή smoothie!

«Ήταν το πιο νόστιμο smoothie που έχω πιει ποτέ», είπε. «Έχω να πιω κάτι τόσο νόστιμο από τότε που ήμουν 10 χρονών. Ήταν γεμάτο με χυμούς φρούτων και διάφορα άλλα». Φυσικά, όπως είπε, δεν μπορούσε να πιει ολόκληρο τον πλακούντα σε ένα smoothie, οπότε κατέψυξε τον υπόλοιπο και τον χρησιμοποιεί σαν... παγάκι σε χυμούς κ.λπ.

Η Hillary Duff δεν είναι η μοναδική celebrity που έχει καταναλώσει τον πλακούντα της. Το ίδιο έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει στο παρελθόν η Kim Kardhasian, η January Jones και άλλες. Ο λόγος για τον οποίο το κάνουν είναι πως ο πλακούντας θεωρείται ότι είναι γεμάτος με θρεπτικά συστατικά και ουσίες που έχουν αντιγηραντική δράση!

 

Εσείς, θα το τολμούσατε;