Print this page

H Kim Kardashian πρόκειται να αποκτήσει άλλο ένα παιδί!

Θα είναι το τέταρτο που θα έχει με το σύζυγό της, Kanye West!

Το πιο διάσημο ζευγάρι της Αμερικής, η Kim Kardashian και ο Kanye West θα προσθέσουν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους, όπως επιβεβαιώθηκε και επίσημα! Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί τους και το δεύτερο που αποκτούν μέσω παρένθετης μητέρας. όπως έχουν ήδη δηλώσει, το έμβρυο έχει το DNA τους και η παρένθετη απλώς θα φέρει εις πέρας την κυοφορία και τον τοκετό -αφού στη μήτρα της θα γίνει η μεταφορά ήδη γονιμοποιημένου ωαρίου. Είναι η δεύτερη φορά που προχωρούν σ' αυτή τη μέθοδο, καθώς ύστερα από την τραυματική εμπειρία που είχε η Kim στην πρώτη εγκυμοσύνη όπου έπαθε προεκλαμψία και προσκόληση του πλακούντα στο μυομήτριο με διάφορες επιπλοκές, οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι θα ήταν επικίνδυνο να μείνει έγκυος για τρίτη φορά. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το παιδί θα είναι μάλλον αγόρι, αφού η Kim σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε πει πως όταν απέκτησε το τρίτο παιδί της -μέσω παρένθετης μητέρας- είχε εξηγήσει στο γιατρό που έκανε την εμβρυομεταφορά πως δεν την ένοιαζε το φύλο, αλλά να επιλεγεί το πιο υγιές έμβρυο. Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, ήρθε στον κόσμο η Chicago. Σύμφωνα με την ίδια συνέντευξη, στο ζευγάρι είχε απομείνει ένα ακόμα κατεψυγμένο έμβρυο -κι αυτό είναι αγόρι!

Το νέο μωρό αναμένεται να γεννηθεί τον Μάιο του 2019! Η οικογένεια περιλαμβάνει ακόμα την 5χρονη North, τον 3χρονο Saint και την ενός έτους Chicago!

 

https://www.instagram.com/p/BrQcEVmnwyI/?utm_source=ig_embed