Print this page

10 φορές που μια έγκυος γυναίκα γίνεται έξαλλη με το σύντροφό της

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότερες από δέκα, αλλά κάπου έπρεπε να σταματήσουμε,..

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Το σώμα αλλάζει συνεχώς. Η διάθεσή σας το ίδιο Τη μια μέρα νιώθετε η πιο όμορφη και λαμπερή γυναίκα στον κόσμο. Την επόμενη κοιτάζεστε στον καθρέφτη και πιστεύετε ότι μπροστά σας βλέπετε ένα τέρας.
Εάν γενικά δεν είστε και ο πιο ήρεμος και συγκαταβατικός άνθρωπος στον κόσμο, τώρα είναι που τα νεύρα σας δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο. Ό,τι απλά σας ενοχολούσε μέχρι πριν λίγους μήνες, τώρα είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει έξαλλη. Και, φυσικά, αυτός που αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες όλων αυτών είναι ο σύντροφός σας!
Ακολοθούν μόνο 10 από όλα όσα -άθελά του- μπορεί να κάνει και να προκαλέσουν την οργή σας:

Όταν διαμαρτύρεται ότι δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα.
Σοβαρά τώρα; Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό που στριφογύριζε το κρεβάτι. Που τον ξύπνησε ο σκύλος του γείτονα και μετά έκανε μισή ώρα να τον ξαναπάρει ο ύπνος. Γιατί δεν δοκιμάζει να βάλει ένα τεράστιο ζεστό μπαλόνι κάτω από την κοιλιά του, να δει τι ωραία θα κοιμηθεί; Ή να σηκώνεται κάθε 40 λεπτά για τουαλέτα. Να κοιμάται μόνο στο αριστερό πλευρό; Γενικά, γιατί δεν δοκιμάζει να μη σχολιάσει ποτέ ξανά πόσο άσχημα κοιμήθηκε -τουλάχιστον μέχρι να γεννήσετε;

Όταν κάθεται στον καναπέ, πίνοντας μπύρες
Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει και τίποτα κακό. Απλώς χαλαρώνει με τον τρόπο που ξέρει. Αλλά είναι ένας τρόπος που δεν είναι πια διαθέσιμος σε εσάς και τώρα σας φαίνεται φαίνεται ανούσιο και προσβλητικό. Σαν να σας λέει «δες τι χάνεις». Και σας να σας προκαλεί να τον λούσετε με την ωραία κρύα μπίρα του.

Όταν αφήνει τα βρώμικα πιάτα του στο νεροχύτη.
Σκέφτεστε πώς θα φαίνονται σπασμένα στο κεφάλι του.

Όταν σχολιάζει ότο το σπίτι θέλει καθάρισμα
Είστε εξαντλημένηι και μετά δυσκολίας πια μετακιμήστε εξαιτίας της φουσκωμένης κοιλιάς σας. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να τα φέρετε όλα βόλτα, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Τόσο πολύ σας ερεθίζει ένα τέτοιο σχόλιο που σκέφτεστε ότι θα μπορούσατε να τον σκοτώσετε και να επικαλεστείτε αυτοάμυνα.

Όταν γκρινιάζει ότι πάλι ξοδέψατε χρήματα για κάτι που θα σας διευκολύνει την περίοδο της εγκυμοσύνης σας.
Θέλετε αυτή την κουβέρτα που μοιάζει με ουρά γοργόνας που είδατε στο Instagram; Ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης που κοστίζει 150 ευρώ; Ένα τεράστιο κουρί με βελγικές πραλίνες; Κανείς δεν θα σας πει ότι είναι περιττό έξοδο. Γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό. Τελεία.

Όταν σας ξυπνάει αργά το βράδυ βάζοντας τέρμα την τηλεόραση
Δεν έχει σημασία αν θέλει να δει τον τελικό του μουντιάλ. Ο ύπνος μιας εγκύου είναι πιο πολύτιμος από τα διαμάντια. Έτσι, όταν σας ξυπνά γιατί παρακολουθεί ένα παιχνίδι που γίνεται σε χώρα με διαφορετική ζώνη ώρας, έχετε όλα τα δίκια του κόσμου να σηκωθείτε, να κλείσετε την τηλεόραση και να κρύψετε το τηλεκοντρόλ για πάντα.

Όταν δεν ξέρει ακριβώς σε ποια εβδομάδα είστε
Εσείς μετράτε τις κλωτσιές του μωρού, διαβάζετε επιμελώς καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη σας και γνωρίζετε με ποιο φρούτο ή λαχανικό μοιάζει αυτή τη στιγμή. Εκείνος, απλά συνεχίζει τη ζωή του και περιμένει ότι κάποια στιγμή, αυτό το γλυό μωρό θα έρθει στον κόσμο και θα τον κάνει γονιό. Ε, όχι!

Όταν είναι πολύ απασχολημένος για να σας πάει στο ραντεβού με τον γυναικολόγο
«Ω, συγνώμη, είμαι πολύ απασχολημένος για να μεταφέρω το αγέννητο ακόμα παιδί μου και τον άνθρωπο που τον μεταφέρει στο σώμα του στο πιο σημαντικό ραντβεού του μήνα. Κάθε μήνα». Αν θέλει τη...ζωή του, καλά θα κάνει να μπει στο αυτοκίνητο και να σας συνοδέψει.

Όταν τρώει το τελευταίο κομμάτι από οτιδήποτε.
Αν σας ξέρει έστω και λίγο το μόνο που τον σώζει είναι να βγει έξω και να αγοράσει κι άλλο.

Όταν λέτε δυνατά, «πόσο θα ήθελα ένα μασάζ στα πόδια» και σας αγνοεί επανειλημμένα
Ο σύζυγός σας υποτίθεται ότι μοιράζεται τη χαρά και τον πόνο σας. Και βοηθά στην ανακούφιση από τους πόνους και τους πόνους της εγκυμοσύνης. Εντάξει, ας μην προβλέψει κάθε ανάγκη σας. Ας μην προτείνει εκείνος αυτό το μασάζ. Αλλά όταν το ζητάτε, πρέπει να γίνεται!