Print this page

H Gigi Hadid σε μια υπέροχη φωτογράφηση εγκυμοσύνης

Με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Παρόλο που το γνωστό μοντέλο απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πριν λίγες μέρες έκανε μια εξαίρεση για να δημοσιεύσει στο instagram μερικές ονειρικές λήψεις.

Το top model που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον τραγουδιστή Zyan Malik πόζαρε στο φακό των φωτογράφων Luigi Murenu και Iango Henzi κάποια στιγμή τον Ιούλιο όμως επέλεξε να μοιραστεί τις εικόνες έναν μήνα μετά. Το ρούχο που φοράει φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση από την ελληνική καταγωγής σχεδιάστρια Δήμητρα Πέτσα που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/CEWoTaynvz2/

Σε ερώτηση που της έκαναν για το πώς ένιωσε που δούλεψε –έστω και για προσωπικούς λόγους- ως μοντέλο ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έδωσε μια απάντηση με την οποία όλες οι έγκυες θα ταυτιστούν: «Μου άρεσε πολύ… όμως ήταν σίγουρα πολύ πιο κουραστικό από ό,τι είναι να δουλεύεις υπό κανονικές συνθήκες».

Πάντως, ακόμα και κουρασμένη, η Gigi Hadid λάμπει από ομορφιά και ευτυχία σ’ αυτές τις μοναδικές φωτογραφίες στις οποίες η ίδια έδωσε τον τίτλο Growing an angel” («Μεγαλώνοντας έναν άγγελο»):

https://www.instagram.com/p/CEWorgXniHr/ https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/