Print this page

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα για την κόρη τους

Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Meghan Marklr και ο Πρίγκιπας Harry περιμένουν το δεύτερο παιδί τους που, όπως αποκάλυψαν στη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey, είναι κοριτσάκι. Στη Μ. Βρετανία ήδη τα γραφεία στοιχημάτων ασχολούνται τόσο με το πότε θα γεννηθεί η μικρή όσο και με το ποιο όνομα θα της δώσουν.

Σύμφωνα με τη σχετική φημολογία, ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για το ζευγάρι είναι κάποιο όνομα που θα τιμά κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας, όπως το Νταϊάνα, όπως η μητέρα του Harry ή το Ελισσάβετ που είναι το όνομα της Βασίλισσας. Αυτά τα δύο ονόματα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων. Αρκετά πιθανό θεωρείται και το Φιλίππα, μια επιλογή που θα τιμούσε τη μνήμη του παππού του Πρίγκιππα Harrym Φίλιππου ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ωστόσο, στο πρώτο παιδί τους, τον 2 ετών Archie, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είχαν επιλέξει τελικά ένα όνομα που δεν ήταν στα φαβορί των γραφείων αυτών, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνουν και τώρα.

Ως άλλα πιθανά ονόματα θεvρούνται το Χάριετ (που είναι το θηλυκό του Harry) αλλά και το Έμι.

To μόνο σίγουρο είναι ότι ποια θα είναι η τελική επιλογή του ζευγαριού είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα, μιας και ο τοκετός αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.