Print this page

Όλα όσα χρειάζεσαι για το σπίτι και το μωρό έρχονται στην πόρτα σου!

Έχετε δοκιμάσει να παραγγείλετε προϊόντα FS Direct από το site e-yup.com; Μια φίλη τα δοκίμασε και, απ' ό,τι φαίνεται, τα συστήνει ανεπιφύλακτα! 

Και μόνο για τη δυνατότητα να παραγγείλω και να μου στείλουν τα προϊόντα στο σπίτι –χωρίς δηλαδή να πρέπει να βγω από το σπίτι έχοντας φυσικά πρώτα βρει ποιος θα κρατήσει αυτή την ώρα το μωρό- αποφάσισα να δοκιμάσω τα προϊόντα της FS Direct αμέσως μόλις μια φίλη μου έστειλε το link του e-yup.com.

Αν και το μωρό μου (έντεκα μηνών) έχει αρκετά ευαίσθητο δέρμα, είπα να πάρω και τις πάνες pufies. Τις χρησιμοποίησα στην αρχή λίγο διστακτικά –δεν είχα όρεξη να μπλέξω με ερεθισμούς και συγκάματα πάλι- δηλαδή μόνο για λίγο και κυρίως τις ώρες που το μωρό δεν κοιμόταν. Διαπίστωσα ότι η επιφάνειά τους παρέμενε στεγνή και το μωρό έδειχνε ευχαριστημένο, ακόμα κι όταν δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα είχε κάνει, οπότε τις χρησιμοποίησα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και έμεινα ευχαριστημένη! Αν μάλιστα κρίνω τη σχέση ποιότητας/τιμής θα πρέπει να πω, κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη.

Μαζί με τις πάνες πήρα και τα μωρομάντιλα pufies τα οποία είναι αρκετά απαλά και πολύ ανθεκτικά, ενώ έχουν κι ένα πολύ ευχάριστο άρωμα!  Τα χρησιμοποίησα και στο μωρό, αφού είδα ότι δεν έχουν οινόπνευμα και parabens, και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα

Όταν, λοιπόν, διαπίστωσα ότι μπορούσα να έχω στο σπίτι τα απαραίτητα για το μωρό και το σπίτι μου, χωρίς να χρειαστεί να περάσω την εξώπορτα… έπαθα εξάρτηση. Στη δεύτερη παραγγελία, πήρα σχεδόν όλα τα προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας που μου έλειπαν από το σπίτι, όπως  χαρτιά κουζίνας Emeka και τουαλέτας Milde (όλα πολύ απορροφητικά και απαλά, με ένα ιδιαίτερο άρωμα), ένα υγρό για τα πιάτα Blazy με φανταστικό άρωμα βατόμουρο (που μου φάνηκε πολύ οικονομικό γιατί έβαζες λίγες σταγόνες και αρκούσαν για να πλύνεις αρκετά) και ένα καθαριστικό για το μπάνιο Blazy με άρωμα λεβάντα (μοσχομύριζε όλος ο χώρος).

Σε γενικές γραμμές, ό,τι πήρα μου φάνηκε πολύ αποτελεσματικό και οι τιμές πραγματικά καλές. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα – κάποια από τις σκόνες πλυντηρίου που είναι απίστευτα οικονομικές και οπωσδήποτε τις πάνες με τα φανταστικά σχέδια pufies fashion collection, γιατί είδα στο site το σχετικό video και τρελάθηκα!

Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ