Print this page

Τι αποκαλύπτουν τα χέρια για το χαρακτήρα μας!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα το μέγεθος των δαχτύλων μας μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία της προσωπικότητά μας! Κάντε το «τεστ» και διαπιστώστε ένα ισχύει για εσάς!

Μπορεί να φαίνεται απλοϊκό, όμως έχει επιστημονική βάση! Όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα, το μήκος του παράμεσου δακτύλου στο χέρι μας συνδέεται άμεσα με την ποσότητα τεστοστερόνης και άλλων ορμονών στην οποία εκτεθήκαμε κατά την ενδομήτριο ζωή -κάτι που μπορεί να ασκήσει επιρροή και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Κάντε λοιπόν κι εσείς το τεστ για να διαπιστώσετε πόσο έγκυρο είναι!

Για να δείτε τι λένε τα δάχτυλά σας για εσάς, ανοίξτε καλά την παλάμη του αριστερού χεριού και συγκρίνετέ τη με τα σχέδια στην εικόνα που ακολουθεί. Το «Χέρι Α» είναι αυτό που ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από το δείκτη. Στο «Χέρι Β» ο δείκτης είναι μεγαλύτερος από τον παράμεσο, ενώ στο «Χέρι C» δείκτης και παράμεσος έχουν το ίδιο μήκος.

hand

Τα αποτελέσματα:

Εάν έχετε χέρι τύπου Α

hand a

Αυτό σημαίνει ότι είστε ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος -ίσως έχετε παρατηρήσει ότι σας φλερτάρουν συχνά- ενώ διαθέτετε υψηλή αυτοεκτίμηση και έχετε την τάση να ρισκάρετε. Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε λίγο επιθετικός στην προσπάθειά σας να πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά εφόσον το αποτέλεσμα σας δικαιώσει, δεν σας νοιάζει και τόσο πώς φαίνεστε στους άλλους. Θα μπορούσατε να κάνετε μεγάλη καριέρα σε στρατιωτικά επαγγέλματα, στο εμπόριο ή σε διοίκηση επιχειρήσεων.

Εάν έχετε χέρι τύπου Β

hand b

Θεωρείτε ότι είστε ένας άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει ευθύνες και έχετε μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σας; Τουλάχιστον το χέρι σας αυτό δείχνει! Είστε γεννημένος ηγέτης, εκείνος στον οποίο θα απευθυνθούν οι άλλοι για να δώσει λύσεις όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Παίρνετε αποφάσεις γρήγορα και όλοι εκτιμούν τη γνώμη σας. Εάν είστε δάσκαλος, πολιτικός ή επιχειρηματίας, έχετε σίγουρα κάνει τη σωστή επιλογή γιατί αυτές οι δουλειές ταιριάζουν πολύ στο χαρακτήρα σας!

Εάν έχετε χέρι τύπου C

handc

Όλοι σας εμπιστεύονται και σας λένε τα πιο κρυφά μυστικά τους, ακόμα κι αν έχετε γνωριστεί πολύ πρόσφατα; Πιθανότατα, επειδή ο δείκτης και ο αντίχειράς σας έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος, κάτι που δείχνει ότι είστε ένα πολύ ισορροπημένος άνθρωπος που ξέρει να ακούει τους άλλους και να κάνει το συνομιλητή του να νιώθει άνετα και χαλαρά -ιδιαίτερα όταν έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι κάποιος δείχνει κατανόηση χωρίς διάθεση κριτικής. Είστε ήρεμος, συμπονετικός και γεμάτος ζεστά αισθήματα και αυτό που θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας είναι να βοηθάτε τους γύρω σας. Εάν ακόμα ψάχνετε την απασχόληση που θα έδινε μεγαλύτερο νόημα στην καθημερινότητά σας, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε το επάγγελμα του νοσοκόμου ή του ψυχοθεραπευτή, ενώ και η εθελοντική προσφορά είναι «στο αίμα» σας.