Print this page

5 πολύ πρακτικά tips για το καροτσάκι σας!

Είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ του παιδιού, η πρώτη μεγάλη αγορά που συνοδεύει τη γέννηση του παιδιού και αυτό που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά για αρκετά χρόνια. Εμείς, σας προτείνουμε μερικούς τρόπους να το αξιοποιήσετε στο έπακρο!

Χρησιμοποιήστε μεταλλικά κλιπς για να συγκρατήσετε το σεντόνι  ή την κουβερτούλα

Colourful bulldog clips

Για να μην ξεσκεπάζετε το μωρό αλλά και να είστε σίγουρες ότι δεν θα αφήσετε πίσω σας το τρισχαριτωμένο σεντονάκι σας καθώς σπρώχνετε το καρότσι, στερεώστε το στο πλάι με μεταλλικά κλιπς. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε επίσης για να κρατήσετε στη θέση του ένα κομμάτι ύφασμα που βάζετε στην κουκούλα αντί για σκίαστρο, την κουνουπιέρα ή το αντιανεμικό νάιλον.

Στερεώστε στις λαβές ένα καραμπίνερ για να βάζετε τα ψώνια σας

Carabiner for prams

Σίγουρα, ο χώρος που υπάρχει στο κάτω μέρος είναι συνήθως αρκετός για τα πράγματα που έχετε να κουβαλήσετε μαζί σας, όταν όμως προκύψουν έξτρα σακούλες, μετά από μια στάση στο σούπερ μάρκετ για παράδειγμα, μπορείτε να τις στερεώσετε στις λαβές, αρκεί να έχετε μαζί σας αυτό το μικρό αξεσουάρ, που εξάλλου πιάνει ελάχιστο χώρο.

 Βάλτε βαράκια πάνω από τις μπροστινές ρόδες για να κρατήσετε το καροτσάκι στη θέση του

Ankle weights

Σας συμβαίνει συχνά να κινδυνεύει το καρότσι να πέσει προς τα πίσω εξαιτίας του υπερβολικού βάρους που έχετε τοποθετήσει στις λαβές; τυλίξτε στο μπροστινό μέρος, πάνω από τις ρόδες βαράκια από αυτά που είναι για τους αγκώνες και κλείνουν με βέλκρο. Έτσι, ακόμα κι αν βγάλετε το παιδί από μέσα, τα καροτσάκι δεν θα πέσει προς τα πίσω.   

Κλειδώστε το με μια κλειδαριά ποδηλάτου

Bike lock

Θέλετε να κάνετε μια σύντομη στάση κάπου όπου δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το καρότσι, αλλά φοβάστε να το αφήσετε έξω για να μην το πάρει κάποιος; Απλά, χρησιμοποιήστε μια κλειδαριά για ποδήλατα!

Χρησιμοποιήστε χρωματιστή ταινία για να το αναγνωρίζετε

Electrical tape

Τυλίξτε λίγη χρωματιστή ταινία στις λαβές, έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο είναι το δικό σας καρότσι, ακόμη κι αν χρειαστεί να το... παρκάρετε δίπλα σε άλλα παρόμοια, όπως για παράδειγμα στο ζωολογικό κήπο.