Print this page

Θηλασμός | Έτσι θα εξασφαλίσετε ακόμα πιο θρεπτικό γάλα για το μωρό σας

Επειδή για να είναι ποιοτικό το γάλα σας, θα πρέπει να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η περίοδος του θηλασμού είναι από τις πιο όμορφες αλλά ταυτόχρονα απαιτητικές στη ζωή της γυναίκας. Ο ερχομός του νεογνού προκαλεί σοβαρές αλλαγές στην καθημερινότητα της μητέρας (ξενύχτια, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, κόπωση), που συχνά την αναγκάζουν να αφήσει τη διατροφή της σε δεύτερη μοίρα. Όμως, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή στη φάση του θηλασμού είναι πολύ σημαντική τόσο για το παιδί, όσο και για τη μητέρα.

Για να είναι το γάλα της μητέρας πλούσιο σε όλα τα θρεπτικά συστατικά, δηλαδή να περιλαμβάνει επαρκείς ποσότητες και ποικιλία πρωτεϊνών, λιπαρών οξέων, υδατανθράκων, καθώς και βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων θα πρέπει πρώτα η ίδια να λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία!

Πώς θα εξασφαλίσετε σωστή διατροφή κατά το θηλασμό

Το IofolenLactancia είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την μητέρα κατά το θηλασμό, αφού καλύπτει ακριβώς εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η μητέρα και το βρέφος, στις κατάλληλες ποσότητες, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες.

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Ω3 λιπαρά οξέα, ταυρίνη, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία, το IofolenLactancia εξασφαλίζει τη δημιουργία ικανών αποθεμάτων θρεπτικών ουσιών για την παραγωγή πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά μητρικού γάλακτος. Συμβάλει κατ’ αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη των οφθαλμών, του εγκεφάλου και των νοητικών λειτουργιών, ενισχύει το ανοσοποιητικό και διατηρεί την υγεία των οστών και δοντιών. Επιπλέον, τα Ω3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο IofolenLactancia, μειώνουν τη συχνότητα της επιλόχειας κατάθλιψης.

Το IofolenLactancia είναι ιδανικό για την κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών όλων των μητέρων που θηλάζουν, αποκλειστικά ή συμπληρωματικά, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο θηλασμός.  

Iofolen LACTANCIA Box

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 20028/26-2-2016. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.