Print this page

Το πιο συγκινητικό χριστουγεννιάτικο βίντεο που θα δείτε σήμερα

Και μια συμβουλή: αυτές τις γιορτινές μέρες, ας κάνουμε το χρόνο να «παγώσει».

Το πρώτο κανάλι του βρετανικού δικτύου BBC, το BBC One κάθε χρόνο κατά την περίοδο των γιορτών φτιάχνει μια μικρού μήκους ταινία με κάποιο κοινωνικό μήνυμα. 

Φέτος, το μήνυμα του φιλμ που έχει τίτλο «Wonderland» είναι οι σημαντικές στιγμές που χάνουμε από τη ζωή μας, καθώς αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. 

Όπως δήλωσε η επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ του BBC, Kerry Moss, «το φιλμάκι που ετοίμασε φέτος το BBC εμπνέεται από το ρόλο που έχει το κανάλι στο να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Περιγράφει πώς τα Χριστούγεννα, ο χρόνος μοιάζει σαν να σταματά, δίνοντάς με την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινόγητα και να είμαστε πιο κοντά με τους ανθρώπους είναι πραγματικά σημαντικοί για εμάς». 

Εάν είστε κι εσείς μια πολυάσχολη μητέρα που νιώθει συχνά ότι το 24ωρο είναι αρκετό για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, σίγουρα θα μπείτε εύκολα στη θέση της γυναίκας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο. Κι αφού το δείτε, σίγουρα θα ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει να προτιμήσετε αυτές τις μέρες! Το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας...

Media