Print this page

Το Ava φέρνει δώρα για τα Χριστούγεννα!

To ρεβεγιόν των Χριστουγέννων είναι σίγουρα μια από τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου και εμείς έχουμε οργανώσει για τη βραδιά το τέλειο δείπνο!
Οι καλεσμένοι μας θα απολαύσουν ένα πλήρες μενού: ορεκτικά, σαλάτα, εορταστική γαλοπούλα και φυσικά ένα υπέροχο γλυκό για επιδόρπιο!  

Τι σημαίνει αυτό; Ευχαρίστηση που μόνο το καλό φαγητό προσφέρει αλλά και πλήθος από πιάτα και σκεύη που θα μαζευτούν στο νεροχύτη. Το AVA είναι εδώ για εμάς τώρα τα Χριστούγεννα: Οι τρεις μάγοι με τα δώρα θα φέρουν : Αποτελεσματικότητα, Οικονομία και Απαλή υφή για τα χέρια μας! 

Έτσι θα χαιρόμαστε κάθε στιγμή στο σπίτι, θα απολαμβάνουμε το σαλόνι μας με κόσμο, θα ετοιμάζουμε δείπνα για τους φίλους μας χωρίς τις σκέψεις για τα άπλυτα πιάτα.

Η σύνθεση του το κάνει πιο αποτελεσματικό, ακόμα και με κρύο νερό, ενώ ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα. Έτσι, το σερβίτσιο μας διατηρήσει τη λάμψη του και εμείς χαιρόμαστε να το χρησιμοποιούμε.  Δύο σειρές, με πολλαπλές επιλογές : AVA Perle (με χαμομήλι, χαμομήλι & λεμόνι και με χαμομήλι & σύμπλεγμα βιταμινών) διαθέτει ισορροπημένη φόρμουλα που καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ έχει απαλή υφή για τα χέρια ή εναλλακτικά AVA Action (με λευκό ξύδι, με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο και με λευκό ξύδι & lime) που με βάση το ξύδι προσφέρει καθαριότητα χωρίς μυρωδιές! Η μοναδική συσκευασία με δοσομετρική αντλία προσφέρει τη κατάλληλη ποσότητα για οικονομία αλλά και ευκολία στη χρήση!
Φέτος τις γιορτές, λάμπει ο δημιουργικός μας εαυτός και πειραματιζόμαστε με νέες συνταγές.

Για τα υπόλοιπα… φροντίζει το AVA!