Print this page

6 λόγοι που είναι τέλειο να έχεις αγόρια!

Έχουν και οι αγορομάνες τα τυχερά τους!

Τα κοριτσάκια έχουν τα φορέματα με τα βολάν, τα κοκαλάκια για τα μαλλιά και την ελπίδα να γίνουν κάποια στιγμή κολλητές με τη μαμά! Τα αγοράκια από την άλλη, έχουν άλλα!!! Γιατί, όπως ξέρουν όλες οι αγορομάνες εκεί έξω, είναι υπέροχο να μεγαλώνεις τους άντρες του μέλλοντος. Κι αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους:

Τα ντύσιμό τους μπορεί να μην είναι το ίδιο φαντασμαγορικό με των κοριτσιών, αλλά είναι εύκολο (και πιο οικονομικό)

Σίγουρα, τα κοριτσίστικα ρούχα είναι χαριτωμένα. Όμως αυτά που φορούν τα αγόρια είναι βολικά, άνετα και συνδυάζονται πανεύκολα μεταξύ τους. Το μόνο που έχεις να πεις σε ένα αγοράκι είναι «βάλε ένα τζιν ή μια φόρμα κι ένα μπλουζάκι» και ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά -ακόμα κι αν είναι μόνο 3 ετών. Και επιπλέον, πολύ σπάνια ένα αγοράκι θα κάνει καυγά γιατί το παντελόνι δεν ταιριάζει με τα παπούτσια του ή γιατί αρνείται να βγει από το σπίτι φορώντας αυτό που επιλέξατε για εκείνο. Είναι ευχαριστημένα με τα πάντα -κι αν δεν φοράνε και τίποτα, ακόμα καλύτερα!

Έχουν πλάκα

Τα μικρά αγοράκια είναι η χαρά της ζωής! Τρέχουν, παίζουν, φωνάζουν, σκαρφαλώνουν στους καναπέδες, χοροπηδάνε στα λασπόνερα, ζουν την κάθε μέρα στο έπακρο και δεν διστάζουν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για οτιδήποτε -ακόμα και για ένα κομμάτι από λάστιχο που βρήκαν στον κήπο!

Μας θυμίζουν ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τη ζωή στα σοβαρά

Εάν βάζαμε τις φωνές κάθε φορά που γύριζαν στο σπίτι με το παντελόνι σκισμένο στα γόνατα ή με πληγές στους αγκώνες, δεν θα μας είχε μείνει ούτε μία φωνητική χορδή! Έτσι, αναγκαζόμαστε να μάθουμε ότι στη ζωή αυτή πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά και να μην αφήνουμε τα μικροπράγματα να μας χαλάνε τη διάθεση.

Δεν μας κάνουν να ανησυχούμε εύκολα

Σε άμεση σχέση με το προηγούμενο, τα αγοράκια από πολύ μικρά θέλουν να είναι «σκληρά» και ατρόμητα. Γι' αυτό και είναι μάλλον απίθανο να βάλουν τα κλάματα εάν πέσουν από τις κούνιες ή εάν χτυπήσουν το κεφάλι τους στη γωνία του τραπεζιού. Εννοείται ότι εάν βρέξουν τα ρούχα τους ούτε καν θα το καταλάβουν!

Λατρεύουν τη μαμά τους!

Όχι ότι και τα κορίτσια δεν αγαπούν τη μαμά τους, αλλά η σχέση μας με τα αγόρια έχει κάτι το ιδιαίτερο. Ακόμα κι αν παραδέχονται ότι με τον μπαμπά περνάνε πιο διασκεδαστικά, εμείς είμαστε ο μόνος άνθρωπος που αναζητάνε όταν θέλουν μια αγκαλιά, όταν δεν νιώθουν καλά ή όταν απλώς θέλουν να δώσουν και να πάρουν ένα φιλί!