Print this page

Φλερτάρετε, κάνει καλό!

Μα που πήγε ο έρωτας; Αναρωτιέστε ξαφνικά όταν θυμάστε τον παλιό εκείνο τον καιρό που εσείς και ο καλός σας φλερτάρατε, πριν έρθει ο γάμος, τα παιδιά, τα αγχωτικά ωράρια, η απαιτητική δουλειά.

Και δεν είναι πως δεν μπορείτε να νιώσετε ρομαντισμό, είναι πως αναγκαστικά αφήνεστε να σας πάρει το ποτάμι της καθημερινότητας και αναβάλλετε για… ποτέ, τις λίγες πολύτιμες στιγμές ρομαντισμού με το ταίρι σας.
Και όμως, το φλερτ είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια του έγγαμου βίου και μπορεί να αναταράξει με ευχάριστο, παιχνιδιάρικο τρόπο την βαρετή καθημερινότητα.
Πώς να μετατρέψετε τη ρουτίνα σε ιδιαίτερες στιγμές; Διαβάστε δέκα τρόπους για να ζωντανέψει ξανά το φλερτ στη σχέση σας, τους γράψαμε από καρδιάς για εσάς, του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα!

Βάλτε ένα τραγούδι αγάπης να παίζει στο αυτοκίνητο και αυτόματα θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και η βαρετή διαδρομή μπροστά σας! Εννοείται πως το συνδυάζετε και με ένα τρυφερό φιλί στο επόμενο κόκκινο φανάρι για άριστα αποτελέσματα!

Στείλτε του μήνυμα όταν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε να είναι μακριά για να του στείλετε κάτι γλυκό. Αυτό θα δουλέψει ιδιαίτερα καλά αν είστε σε κοινωνική υποχρέωση με κόσμο τριγύρω, π.χ. σε πάρτι φίλων όπου εσείς συνομιλείτε με φίλες σας και εκείνος βρίσκεται στην άλλη άκρη της αίθουσας.

Φορέστε το αγαπημένο (του) σύνολο. Αν ξέρετε πόσο του αρέσει να σας βλέπει να φοράτε εκείνο το μαύρο φόρεμα τότε ίσως ήρθε η ώρα να το βγάλετε από την ντουλάπα σας που το έχετε καταδικάσει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση, θέλετε να τον ευχαριστήσετε και αυτό είναι αρκετό.

Ζητείστε του ραντεβού. Αυτό και αν θα είναι έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη! Δεν χρειάζεται να κανονίσετε μια σπέσιαλ έξοδο, αρκεί να τον καλέσετε σε μια βόλτα στη θάλασσα ή ένα καφέ σε εκείνο το ρομαντικό μαγαζάκι που τόσο σας άρεσε παλιά.

Γελάστε με τα αστεία του, όσο σαχλά και αν είναι. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος επιβεβαίωσης και τον χρειάζεται από καιρό σε καιρό. Γελάστε με τα αστεία του ακόμα και αυτά τα χιλιοειπωμένα, που ξέρετε σχεδόν απέξω και ίσως μπορείτε να τα πείτε καλύτερα!

Το ερωτικό μπιλιετάκι κανείς δεν περιφρόνησε. Είναι ο κλασικός, από παλαιών χρόνων τρόπος για να δείξετε αγάπη και ενδιαφέρον. Γράφτε τα και αφήστε τα σε σημεία που ξέρετε πως θα τα βρει. Σίγουρα θα φτιάξει η μέρα του!

Αφήστε τη δική σας πλευρά του κρεβατιού και κουλουριαστείτε δίπλα στο ταίρι σας. Κάθε βράδυ!

Ας μείνουν τα βρώμικα πιάτα στον νεροχύτη, τραβήχτε το ζευγάρι σας και ρίχτε μαζί μια στροφή. Και το πλύσιμο πιάτων δεν είναι το ίδιο ποτέ ξανά!

Ψιθυρίστε του κάτι γλυκό. Μη παρασύρεστε στην ίδια κουβέντα για την κουραστική σας μέρα, τους απλήρωτους λογαριασμούς, τους βαθμούς της μικρής. Σκύψτε στο αυτό και ψιθυρίστε του κάτι γλυκό ή πικάντικο. Το αποτέλεσμα, θα χαροποιήσει και τους δυο σας!

Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο, αποτελεσματικότερο όπλο φλερτ, που δεν είναι άλλο από το φιλί! Φιληθείτε λοιπόν!