Print this page

Attipas | Το ιδανικό πασχαλινό δώρο για τα βαφτιστήρια!

#Μένουμε_Σπίτι και τα παραγγέλνουμε πανεύκολα με ένα κλικ και δωρεάν μεταφορικά έως 30 Απριλίου!

Ο κορονοϊός ήρθε για να αλλάξει πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν σταθερά! Όπως για παράδειγμα, η Άνοιξη και μαζί της το Πάσχα αλλά και τα δώρα για τα βαφτιστήρια μας! Ιδιαίτερα φέτος που τα παιδιά έχουν δει την καθημερινότητά τους να αλλάζει απότομα με όλο το άγχος που αυτό προκαλεί, το δώρο του νονού και της νονάς –ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσει με το ταχυδρομείο, χωρίς τις παραδοσιακές επισκέψεις και αγκαλιές- είναι πολύ σημαντικό!

Εάν τα βαφτιστήρια σας είναι ηλικίας από 6 μηνών έως και 4 ετών, δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για επιλέξετε το ιδανικό δώρο! Απλά διαλέξτε ένα από τα 50 διαφορετικά σχέδια Attipas, τα παιδικά παπούτσια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για επιτρέπουν τη σωστή ανάπτυξη του πέλματος!

92146116 934749503623560 7950105917981196288 n

Τα παπούτσια Attipas δημιουργήθηκαν μετά από πολυετείς έρευνες σε συνεργασία με το Motor Development Center του Πανεπιστημίου της Σεούλ. Ο μοναδικός, επαναστατικός σχεδιασμός τους βασίζεται σε μελέτες της κινητικής και δυναμικής του βαδίσματος και επιτρέπουν στο παιδί να εξασκεί τα δαχτυλάκια και τους μύες της καμάρας ώστε να αναπτύξουν μεγαλύτερη δύναμη και ισορροπία. Επιπλέον, είναι τα πρώτα και μοναδικά παπουτσάκια στον κόσμο που μπορούν να φορεθούν άνετα τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο -από το πάρκο και την παιδική χαρά μέχρι την παραλία ή ακόμα και μέσα στη θάλασσα! Παράλληλα είναι κατάλληλα για όλους τους χώρους όπου απαγορεύεται η χρήση παπουτσιών, όπως οι παιδότοποι, ενώ προσφέρουν ασφάλεια όταν τα παιδιά περπατούν σε επιφάνειες που μπορεί να γλιστράνε, όπως η περιοχή γύρω από πισίνα.

Ειδικά αυτή την εποχή που νιώθουμε ότι πρέπει να καθαρίζουμε σχολαστικά και να απολυμαίνουμε τα πάντα, τα Attipas είναι τα πιο πρακτικά παπουτσάκια γιατί πλένονται στο πλυντήριο και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Έτσι, όταν τα παιδιά τα φοράνε στη βόλτα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν μεταφέρουν ιούς και μικρόβια μέσα στο σπίτι!

Κάντε κλικ στο attipas.gr, επιλέξτε το μοντέλο που σας αρέσει και στείλτε το πανεύκολα στο βαφτιστήρι σας εξασφαλίζοντας δωρεάν μεταφορικά (η προσφορά ισχύει έως 30 Απριλίου).