Print this page

13 δοκιμασίες που θα έπρεπε να κάνουν όλοι πριν γίνουν γονείς

Και θα μπορούσαν να τους προετοιμάσουν για το 10% όσων πρόκειται να αλλάξουν στην καθημερινότητά τους μετά τον ερχομό του μωρού,

Δεν υπάρχει τρόπος να προετοιμαστεί κανείς για να γίνει γονιός. Εάν όμως υπήρχε μια συγκεκριμένη διαδικασία από την οποία θα περνούσαν όσοι είχαν σκοπό να αποκτήσουν παιδί, θα προτείναμε να περιλαμβάνει τις ακόλουθες διαδικασίες. Θα ήταν ό,τι πιο αποτελεσματικό για να πάρουν μια μικρή εικόνα του τι επρόκειτο να ακολουθήσει:

- Αγοράστα μπανάνες. Πολλές μπανάνες. Φάτε τις όλες. Αν δεν μπορείτε να τις φάτε σε μια μέρα, χαρίστε τις. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, εξαφανίστε τις. Την επόμενη μέρα αγοράστε ακόμα περισσότερες μπανάνες. Παρακολουθήστε τις να μαυρίζουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Αρχίστε να φωνάζετε «μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν τρώτε πια μπανάνες; Αφού σας άρεσαν τόσο».

- Βάλτε το βίντεο με το baby Shark να παίζει στο repeat. Κάθε φορά που μιλάτε στο τηλέφωνο, ζητήστε από κάποιον να έρχεται, να σας τραβάει από το μανίκι και να φωνάζει: «βάλε μου το baby shark». 

- Ζητήστε από όλους τους γείτονες να σας δώσουν τα άπλυτά τους. Πλύντε τα, σιδερώστε τα, βάλτε τα στη σειρά και στη συνέχεια ζητήστε από κάποιον να τα κερώσει. Επαναλάβετε όλη τη διαδικασία από την αρχή. 

- Βγάλτε όλα τα μήλα από τη φρουτιέρα, κάντε από μια δαγκωνιά στο καθένα και ξαναβάλτε τα στη θέση τους. 

- Καθαρίστε σχολαστικά όλο το σπίτι. Σουγγαρίστε παντούν με αντισηπτικό και στη συνέχεια ρίξτε γιαούρτι σε διάφορα σημεία στο πάτωμα. 

- Ζητήστε από κάποιον να βήξει μέσα στο μάτι σας. 

- Πηγαίνετε στην τουαλέτα και αφήστε την πόρτα ανοιχτή. Ακόμα καιλύτερα, καλέστε μερικούς γνωστούς σας στο Zoom και μιλήστε μαζί τους όση ώρα είστε εκεί. 

- Πάρτε ένα λίτρο γάλα, αφήστε το να ξινίσει και ρίχτε το πάνω στα ρούχα σας. 

- Προσπαθήστε να αφαιρέσετε το περιτύλιγμα από ένα γλιφιτζούρι σε 3 δευτερόλεπτα. Βάλτε ένα χρονόμετρο κι επιλέξτε να κάνει έναν εκνευριστικό ήχο όταν δεν το καταφέρνετε. 

- Προσπαθήστε να δέσετε ένα χταπόδι στο πίσω κάθισμα το υαυτοκινήτου. 

- Βάλτε δύο μαϊμούδες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και οδηγήστε για μια διαδρομή τουλάχιστον 10 χιλιομέτρων. Δώστε τους να κρατάνε ποπ κορν και χυμό.

- Ετοιμάστε ένα μικρό σνακ κάθε εφτά λεπτά. 

- Πηγαίνετε για ύπνο. Σηκωθείτε. Ξαπλώστε ξανά. Σηκωθείτε και περπατήστε πέρασ-δώθε στο διάδρομο. Χτυπήστε το δάχτυλο του ποδιού σε κάτι αιχμηρό.