Print this page

Η Mandy Moore πήγε στην τελετή απονομή των βραβείων ΕΜΜΥ και πήρε μαζί το θήλαστρο

Η ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο instagram.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Mandy Moore -πολύ αγαπητή στο κοινό από το ρόλο της Rebecca στην τηλεοπτική σειρά This is Us- ήταν μία από τις καλεσμένες στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Η σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα του οίκου Carolina Herrera, όμως αυτό που η ίδια χαρακτήρισε ως “VIP αξεσουάρ» της ήταν το... θήλαστρό της!

https://www.instagram.com/p/CUB21bZlbEg/

Η Moore απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Taylor Goldsmith, τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους followers της στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινόητά της ως νέα μαμά.

image

 

Αυτή τη φορά όμως, το στόρι με το θήλαστρο είχε ιδιαίτερη αξία καθώς συμβάλει στο να σταματήσουν οι θηλάζουσες μητέρες να θεωρούν πως ο θηλασμός είναι κάτι που πρέπει να κάνουν “κρυφά”.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία από τις διακοπές της όπου έκανε ανάβαση στο βουνό μαζί με το γιο της, όπου και πάλι το αγαπημένη της θήλαστροα δεν έλειπε από τις αποσκευές της.

Μπορεί, λοιπόν, η Mandy Moore να μην κέρδισε κάποιο βραβείο ΕΜΜΥ στην τελετή, σίγουρα όμως μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της νικήτρια, καθώς όχι μόνο έχει καταφέρει να ζει μια δραστήρια ζωή μαζί με το μωρό της αλλά και να εμπνέει και άλλες νέες μητέρες.