Print this page

O γιος του Elon Musk έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια μιας παρουσίασης για την SpaceX

O μικρός με το πρωτότυπο όνομα X AE A-Xii -γιος του ιδρυτή της Tesla αι της μουσικού Grimes- έκανε μια αναπάντεχη εμφάνιση στη βιντεοκλήση του μπαμπά του. 

Ακόμα κι ο Elon Musk δεν μπορεί να επικεντρωθεί 100% στη δουλειά του όταν εργάζεται από το σπίτι και εκεί γύρω βρίσκεται ο 18 μηνών γιος του. Ο ιδρυτής και CEO της Tesla και της SpaceX πριν λίγες μέρες είχε να κάνει μια βιντεοκλήση με την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, όπου θα μιλούσες για το διαστημόπλοιο που σχεδιάζει, το Starship. Όμως τελικά, περισσότερο κι από το πλήρως επαναχρησιμοποιούμενο διαστημόπλοιο, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο μικρός Χ που φαίνεται να είναι εξίσου χαρισματικός με τον διάσημο μπαμπά του.

Ο X AE A-Xii, του οποίου η μητέρα είναι η μουσικός Grimes, η οποία πρόσφατα χώρισε με τον Elon Musk, κέρδισε τη συμπάθεια όσως παρακολουθούσαν το Zoom meeting με τη σύντομη εμφάνισή του μπροστά στην κάμερα. Χαριτωμένος και καθόλου ντροπαλός, χαιρέτησε τους συνομιλητές του μπαμπά του λέγοντας "Γεια!" και στη συνέχεια άρχισε να βγάζει φωνούλες και να κουνάει τα χεράκια του στον αέρα.

Μάλιστα μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν ο πρωταγωνιστής της βιντεοκλήσης, τα μάτια του μωρού Χ άνοιξαν διάπλατα σε ένα βλέμμα έκπληξης, λίγο πριν κάποιος μπει στο δωμάτιο και τον απομακρύνει.

Ο Musk έχει κάνει άλλα πέντε παιδιά (ο πρώτος του γιος, Nevada, πέθανε τραγικά από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου των βρεφών (SIDS) σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, το 2002. 

Media