Print this page

Γιατί οι θείες είναι ό,τι καλύτερο μετά τις μαμάδες

Αφιερωμένο στις αγαπημένες θείες των παιδιών μας

Μπορεί να έχουν το δικό τους πρόγραμμα, τις ζωές τους, τις σχέσεις τους, τις δουλειές τους, μερικές φορές ακόμα και δικά τους παιδιά, όμως οι θείες πάντα κρατούν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών μας, Να μερικοί από τους πολύ σημαντικούς λόγους για τους οποίους τις αγαπάνε τόσο πολύ (όπως κι εμείς, άλλωστε)!

 

Έχουν πάντα διάθεση για παιχνίδι

Ακόμα κι όταν η μαμά είναι κουρασμένη ή έχει να κάνει ένα σωρό δουλειές να κάνει, η αδερφή της (ή ή αδερφή του μπαμπά) είναι αποφασισμένη για πολύ παιχνίδι όταν επισκέπτεται το παιδί -μια εξαιρετική λύση για να μπορέσουν κι οι γονείς να κάνουν ένα διάλειμμα.

 

Αγοράζουν τα πιο όμορφα ρούχα

Αν ρίξετε μια ματιά στη ντουλάπα του παιδιού σας θα διαπιστώσετε ότι μερικά από τα πιο χαριτωμένα, όμορφα και ιδιαίτερα ρουχαλάκια του είναι δώρα κάποιας θείας.

 

Μαζί τους τα παιδιά είναι εντυπωσιακά φρόνιμα

Μπορεί να είναι μέσα στη γκρίνια, όμως όταν καταφθάνει η θεία μετατρέπονται σε.. αγγελάκια! Ίσως επειδή περιμένουν ότι θα πάρουν ένα ωραίο δώρο ή ότι θα βγάλουν μαζί τους δεκάδες selfie ή ότι για τις επόμενες μέρες θα παίξουν με την ψυχή τους! Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ξέρουν ότι αξίζει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Είναι οι καλύτερες babysitters

Και οι πιο οικονομικές! Είναι οι άνθρωποι που θα πάρετε τηλέφωνο όταν χρειάζεστε κάποιον να μείνει με τα παιδιά για να πεταχτείτε εκτάκτως μέχρι τον οδοντίατρο. Και, φυσικά, είναι από τους λίγους ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας και να είστε απόλυτα ήσυχοι!

 

Η ενέργειά τους είναι ανεξάντλητη

Ποτέ δεν θα ακούσετε μια θεία να λέει «είμαι πολύ κουρασμένη για παίξουμε με τις κούκλες». Ή με τα τουβλάκια. Ή με τη μπάλα. Ή με παζλ. Ή να φτιάξουμε με τα μαξιλάρια ένα φρούριο στο σαλόνι. Ακόμα κι όταν είναι!

 

Αγαπούν πραγματικά τα παιδιά

 

Είναι υπέροχο το ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά μας τόσο απόλυτα και με τόση ανιδιοτέλεια όση οι γονείς! Οι θείες είναι σίγουρα μερικοί από αυτούς!