Print this page

Ανακαλύψαμε το καλύτερο summer camp στην Αττική!

Εάν αναζητάτε λύση για το τι θα κάνουν τα παιδιά μόλις κλείσουν τα σχολεία, σας έχουμε την καλύτερη!

Τα σχολεία σύντομα θα κλείσουν, οι μικροί μαθητές θα μπορούν να χαίρονται την ξεγνοιασιά τους χωρίς υποχρεώσεις και μαθήματα, όμως για τους γονείς γεννάται ένα ακόμα πρόβλημα που πρέπει να λύσουν: τι κάνουν τα παιδιά όλη μέσα στο σπίτι; Ποιος θα τα κρατάει τις ώρες που εκείνοι εργάζονται; Και πώς θα περάσουν πιο ευχάριστα και δημιουργικά τις μέρες τους μέχρι να φτάουν οι πολυαναμενόμενες οικογενειακές διακοπές;

Αναζητώντας ένα summer camp και για τα δικά μας παιδιά, κάπου όπου να θέλουν να πάνε με χαρά και ενθουσιασμό και όπου εμείς θα είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλή και διασκεδάζουν με την ψυχή τους αλλά και εποικοδομητικά, ανακαλύψαμε το Paradise Summer Camp, μέσα στο πρότυπο Βιωματικό και Αθλητικό πάρκο Paradise Park. Το camp λειτουργεί φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά, με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας, με σκοπό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις σε παιδιά ηλικίας 4-14ετών από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι τις οικογενειακές διακοπές (19 Ιουνίου - 4 Αυγούστου), σε εβδομαδιαίες περιόδους από τις 08:00 έως τις 16:00 (πλην Σαββατοκύριακου)..Οι εκπαιδευτές είναι παιδαγωγοί και καθηγητές Φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στην απασχόληση παιδιών. Τα παιδιά χωρίζονται με κριτήριο την ηλικία και το φύλο σε ομάδες15-18 παιδιών και κάθε ομάδα συμμετέχει σε τουλάχιστον τρία βιωματικά προγράμματα από τα 20 που λειτουργούν στο βιωματικό πάρκο. Μερικά από τα προγράμματα είναι: Από το σταφύλι στο κρασί, Από την ελιά στο ελαιόλαδο, Ο μικρός γεωργός, Ο μικρός κτηνοτρόφος, Ο μικρός μελισσοκόμος, Εργαστήρι σοκολάτας και μπισκότου, Ο μικρός αγγειοπλάστης, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Βυζαντινά χρόνια, Κυκλοφοριακή αγωγή, Το δάσος μας – Η Πάρνηθα, Άνθρωπος και άλογο, Τα ξεχασμένα παιχνίδια κ.ά.

par1

Επιπλέον, το Summer Camp του Paradise Park περιλαμβάνει πολλές αθλητικές δραστηριότητες σε αγωνίσματα όπως Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Cheerleading, Xόκεϋ, Tοξοβολία, Μοντέρνο χορό, Ολυμπιακά αθλήματα, Αναρρίχηση, Πινγκ-Πονγκ. Σκοπός των καθηγητών φυσικής αγωγής του Paradise Park, είναι να γνωρίσουν στα παιδιά τα αθλήματα, τους κανονισμούς τους, στοιχεία της τεχνικής και της στρατηγικής τους.

par5 1

Αλλά και ένα πλήθος από συναρπαστικές δραστηριότητες, που δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες και προκλήσεις για να απογειώσουν την κατασκηνωτική εμπειρία τους, όπως

Βόλτες με άλογα πόνυ Τραμπολίνο Βόλτες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα Τάισμα των ζώων της φάρμας Κατασκηνωτικά παιχνίδια (τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, κυνήγι χαμένου θησαυρού και άλλα) Φουσκωτά παιχνίδια Πινγκ πονγκ Επιτραπέζια παιχνίδια

Οι εκπαιδευτές είναι έμπειροι Παιδαγωγοί και καθηγητές Φυσικής Αγωγής και νθαρρύνουν στη συμμετοχή όλα τα παιδιά, προκειμένου να μάθουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, μέσα από την ομαδικότητα και τους κανόνες των παιχνιδιών.

par3 2

Τέλος, κατά την διάρκεια των εβδομαδιαίων προγραμμάτων του Paradise Summer Camp διοργανώνονται εκπαιδευτικές επισκέψεις και ψυχαγωγικές επισκέψεις - εκδρομές, γιατί το καλοκαίρι, άλλωστε, είναι συνώνυμο της απόκτησης νέων εμπειριών και της διασκέδασης. Μερικολί από τους χώρους που επισκέπτονται τα παιδιά είναι το Μουσείο Αεροσκαφών στο Τατόι, ή το μουσείο των Τρένων ή του Αυτοκινήτου ή το μουσείο Ορυκτών και πετρωμάτων του ΙΓΜΕ, αλλά και το Adventure Park , το Allou Fun Park, το Καράβι στην παραλία του Σχοινιά, ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Πειραιά, Escape Rooms, το καταφύγιο στην Πάρνηθα κλπ, αλλά και χώροι ιστορικοί, επιστήμης και τεχνολογίας όπως το Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», το Μουσείο Αεροσκαφών στο Τατόι, ή το μουσείο των Τρένων ή του Αυτοκινήτου ή το μουσείο Ορυκτών και πετρωμάτων του ΙΓΜΕ τον τύμβο του Σοφοκλή στην Δεκέλεια κλπ.

par3 1

Στην Ημερήσια Κατασκήνωση προσφέρονται καθημερινά πρωινό, δεκατιανό και μεσημεριανό, διαφορετικά κάθε μέρα ώστε να ικανοποιούνται όλες τις γευστικές απαιτήσεις των παιδιών, σε συνεργασία με το Ιγγλέσης Catering. Το Paradise Park βρίσκεται στην συμβολή της Εθνικής οδού με την Αττική οδό, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών με σχολικά λεωφορεία (με επιπλέον κόστος). Για περισότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Paradise Park και για να συμπληρώσετε αίτηση συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ... Δείτε εδώ ένα ενδεικτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι.