Print this page

#GineNINJA... Μπορείς!

Εάν και τα δικά σας παιδιά μοιάζουν λίγο με τα δικά μας, τότε είναι σίγουρο ότι ένα από τα πράγματα που θα ήθελαν να κάνουν στη ζωή είναι να γίνουν ninja! Δώστε τους τη δυνατότητα, μαζί με την ευκαιρία να κερδίσουν αποκλειστικά δώρα!

Μήπως ακούτε κι εσείς συχνά πυκνά από το στόμα των παιδιών τους παράξενα ονόματα όπως Κάϊ, Λόϊντ και Νία; Ή Ζέιν, Σενσέϊ Γου, Κόουλ; Αναρωτιέστε ποιοι είναι; Είναι μοναδικοί, είναι δυνατοί, είναι δίκαιοι και -το κυριότερο- είναι NINJA! Είναι οι ήρωες LEGO® NINJAGO® που τα παιδιά έχουν αγαπήσει από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την πολυαναμενόμενη ταινία! Τώρα, με το διαγωνισμό #gineNINJA, οι μικροί Ninja-φαν μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους NINJAGO Πόλη, με τη φαντασία τους και το αγαπημένο τους παιχνίδι, δηλαδή τα απίθανα εκπαιδευτικά LEGO® τουβλάκια. Και ίσως καταφέρουν να κερδίσουν ένα υπέροχο δώρο!
lego1


Πώς μπορούν τα παιδιά να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό;

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα αποκλειστικό σετ LEGO® NINJAGO® ΠΟΛΗ 70620! Αυτό που πρέπει να κάνει είναι:

1. Να φτιάξει τη LEGO® NINJAGO® Πόλη όπως τη φαντάζεται, είτε στο σπίτι με δικά του τουβλάκια είτε σε κάποια από τις σχετικές εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Κοζάνη

2. Να ανεβάσει τη φωτογραφία της κατασκευής του στο gineninja.gr μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου και να συμπληρώσει τα στοιχεία του, έχοντας λάβει τη συγκατάθεση των γονιών του.

Έτσι θα διεκδικήσει το αποκλειστικό σετ NINJAGO® Πόλη 70620, που είναι διαθέσιμο μόνο σε επίσημα καταστήματα LEGO!

Mε ένα κλικ στο gineninja.gr θα ενημερωθείτε επιπλέον για τις ημερομηνίες και τις πόλεις όπου θα γίνονται οι εκδηλώσεις, ενώ τα παιδιά μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στο μικρό quiz, να κατεβάσουν την εφαρμογή της σειράς σε Android/iOs αλλά και coloring pages και backgrounds στον υπολογιστή τους. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μικρά βιντεάκια γύρω από το «Τσαγάδικο του Σενσέϊ Γου».

 

Media