Print this page

Τα πλεονεκτήματα των παιδιών που γεννιούνται το Μάρτιο

Ένα είναι κι ότι αυτές τις μέρες έχουν τα γενέθλιά τους!

Έχετε γεννηθεί ή γεννήσει το Μάρτιο ή μήπως περιμένετε τον ερχομό του μωρού σας από στιγμή σε στιγμή; Τότε, μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας αρκετά τυχερό, αφού τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτό το μήνα έχουν κάποια πλεονεκτήματα, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Είναι χαρούμενα και αισιόδοξα

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2014 στην Ουγγαρία, όσοι γεννιούνται τον πρώτο μήνα της άνοιξης τείνουν να έχουν μια πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή και να είναι πιο χαρούμενοι και πιο αισιόδοξοι σε σχέση με όλους τους άλλους.

Γίνονται πετυχημένοι επιχειρηματίες

Σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι πρόεδροι εταιρειών (CEO) και τα διοικητικά στελέχη που έχουν γεννηθεί αυτό το μήνα είναι περισσότεροι από αυτούς που έχουν γεννηθεί οποιονδήποτε άλλον. Υπολογίζεται ότι περίπου το 12,5% των στελεχών μεγάλων εταιρειών γεννήθηκαν τον Μάρτιο.

Γίνονται ελαφρώς πιο ψηλά από το μέσο όρο

Τα παιδιά του Μαρτίου -ειδικά όσα έχουν γεννηθεί προς το τέλος του μήνα- είναι κατά κανόνα ψηλά και καταλήγουν να γίνουν σχετικά ψηλοί ενήλικες. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ηλιοφάνεια που επικρατεί αυξάνει την έκκριση μελατονίνης που κινητοποιεί με τη σειρά της τις αυξητικές ορμόνες.

Είναι είτε Ιχθύες είτε Κριοί στο ζώδιο

Όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από την 1η έως τις 20 Μαρτίου ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ, που θεωρείται συμπονετικό, δοτικό και καλοπροαίρετο. Από τις 21 και μετά είναι Κριοί, ένα ζώδιο που ξεχωρίζει για το δυναμισμό, το πάθος και την ενέργεια.

Είναι πολύ δημιουργικά

Οι πολλές σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γεννηθεί Μάρτιο, δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ιδιαίτερη κλίση στις Τέχνες και τη δημιουργία. Ανάμεσά τους είναι μερικοί διάσημοι ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, όπως ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ, ο Μάικλ Κέιν, ο Σακίλ Ο 'Νιλ, ο Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.