Print this page

Τα πλεονεκτήματα που έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό κι έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρίσματα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνες, ο μήνας γέννησης κάθε ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το πώς θα διαμορφωθεί η προσωπικότητά του. Έτσι, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέσα στον Απρίλιο συνήθως…

Είναι ευγενικά και γενναιόδωρα

Σύμφωνα με την αστρολογία, όσοι έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο είναι είτε Κριοί (μέχρι τις 19 Απριλίου) είτε Ταύροι (20 – 30 Απριλίου). Οι εκπρόσωποι και των δύο αυτών ζωδίων είναι κατά κανόνα ευγενείς, αφοσιωμένοι, πιστοί στις σχέσεις τους και πάντα διατεθειμένοι να βοηθήσουν τους άλλους. Επίσης, είναι καλοί στο να δίνουν συμβουλές, ενώ έχουν θάρρος και γενναιότητα!

Έχουν γερό ανοσοποιητικό

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Washington Post ο μήνας γέννησής μας επηρεάζει σημαντικά τη συνολική υγεία μας, με αυτούς που έχουν γεννηθεί Απρίλιο να κινδυνεύουν λιγότερο από ασθένειες σε σχέση με όλους τους άλλους μήνες.

Είναι γεννημένοι αρχηγοί

Τα παιδιά που έχουν τα γενέθλιά τους τον Απρίλιο θεωρούνται πολύ φιλόδοξοι και επίμονοι, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για να αναλάβουν αργότερα στη ζωή τους ηγετικούς ρόλους.

Έχουν κάνει τις μαμάδες τους πολύ χαρούμενες

Όλα τα παιδιά προσφέρουν χαρά στους γονείς τους. Ιδιαίτερα όσα έχουν γεννηθεί Απρίλιο, όμως, με το που ξεκινάνε τη ζωή τους έχουν προσφέρει στις μαμάδες τους ένα σπουδαίο δώρο, καθώς δεν χρειάστηκε να διανύσουν την εγκυμοσύνη στους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού αλλά ούτε να γεννήσουν μέσα στο χειμώνα και αναγκαστικά να κλειστούν στο σπίτι με το βρέφος λόγω κρύου και ιώσεων!